Image default
ZVIJEZDE

Jelena Đoković ne razmišlja o trećem djetetu: Imam previše obveza i ovako

Jedan od najboljih tenisača svih vremena Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković dali su intervju novinaru Grahamu Besingeru te odvojeno odgovarali na škakljiva pitanja. Tema ponovne trudnoće za Jelenu je naprosto završena, dok se Novak veseli vidjeti još djece u svom domu, piše Tportal.hr.

‘Uf teško pitanje. Jako sam sretan što imam dvoje djece, mi smo kao par trenutno sretni s tim. No sada ću vam dati jedan vrlo politički odgovor, nikad se ne zna. Život je pun divnih iznenađenja, tko zna što nas čega’, rekao je Novak Đoković na pitanje vidi li u budućnosti još djece u svojoj obitelji, istovremeno se crveneći u obrazima, dajući do znanja da mu je ova tema vrlo nelagodna.

Njegova supruga, na isto je pitanje dala vrlo jasan i izravan odgovor da ne bi željela više djece.

‘Svu sam snagu uložila u odgajanje naše djece. Posvećena sam djeci i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dijete, traži puno pozornosti. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba. Razumijem Novaka, propustio je puno u odrastanju naše djece i pretpostavljam da će htjeti još jedno kad završi karijeru. Neću reći ne ako nam to život donese, ali reći ću da bi moj izbor bio ne’, kazala je gospođa Đoković dodavši da ju je majčinstvo drastično promijenilo.

‘Oduvijek sam bila fokusirana na Novaka, njegovu karijeru i potrebe.Znate, to postane pomalo frustrirajuće, stalno se pitate gdje su u svemu tome vaše potrebe. Za to ne mogu kriviti svog supruga, jer to je bio moj izbor. No, sve se promijenilo kada sam postala majka. Naš sin Stefan sve je nekako posložio na svoje mjesto. Kako bi bila što bolja mama, trebala sam postati dobra i sebi’, objasnila je Jelena.

Bračni par Đoković ima dvoje djece, sina Stefana i kćer Taru. Vjenčali su se sredinom srpnja 2014. Godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

VEZANO

Todd Martin: Rogera je najveći užitak gledati, Novak igra bolje nego itko

urednik

Đoković na udaru kritika, tenisači traže njegovu ostavku

urednik

Đoković potvrdio nastup na US Openu

urednik