Image default
KOŠARKA

Ivan Velić: Pokušat ćemo složiti roster bez stranaca

Trener Cibone Ivan Velić, koji je nakon povratka iz Livna bio u samoizolaciji zbog epidemije koronavirusa, vratio se na parket Draženovog doma te je istaknuo da će za iduću sezonu pokušati složiti momčad bez stranaca.

“Sad su u pogonu mladi igrači plus neki bez ugovora. Mladi znaju da će samo o njihovom radu ovisiti hoće li se ukrcati na vlak za prvi tim. Koronavirus nas je naučio da ne razmišljamo toliko dugoročno, tako da o idućoj sezoni još ne razmišljam, ali ćemo raditi kao da će sve biti u redu i kad dobijemo okviran budžet počet ćemo slagati tim. Ono što znam je da ćemo pokušati složiti roster bez stranaca”, izjavio je trener Velić za internetski portal Cibone.

Hrvatski košarkaški savez je 1. travnja zbog epidemije koronavirusa donio odluku o prekidu svih košarkaških natjecanja i završetku ove natjecateljske sezone, što znači da u sezoni 2019/2020. Hrvatska neće imati košarkaškog prvaka.

“Žao mi je zbog prekida lige jer smo imali veliku šansu za obranu titule. Ljudi koji vode savez su tako odlučili, a ja se ne bih upuštao u komentiranje takve odluke”.

VEZANO

LJUDSKE KOSTI RAZBACANE PO ISKOPU: Uništeno arheološko nalazište u Lištanima pored Livna (FOTO)

urednik

Franjevci u Livnu čuvaju najstariju vunenu tkaninu u Europi

urednik

Gradu Livnu uručena vrijedna donacija medicinske opreme

urednik