Image default
LOKALNO

Prilika domaćim kreativcima da pokažu svoja umijeća

Grad Ljubuški objavio je javni poziv za sudjelovanje na trećem festivalu kreativaca „Živi i stvara u Ljubuškom“. Festival, koji će se održati u sklopu ovogodišnje manifestacije „Ljubuško kulturno ljeto“, 6. kolovoza, ima za cilj predstaviti široj javnosti kreativne ljude koji su se odvažili uploviti u poduzetničke vode i na taj način zainteresirati ostale mlade kreativce da i oni pokrenu svoj budući posao.

Za sudjelovanje na manifestaciji mogu se prijaviti obrti, samostalne djelatnosti i udruge koje se bave kreativnim radom, uz uvjet da imaju sjedište na području Grada Ljubuškog. Cijene izložbenih artikala, kako stoji u pozivu, trebaju biti promotivne, na način da bude osiguran popust od najmanje 10 posto od prodajne cijene. Rok za prijavu je sedam dana od dana objave javnog poziva, odnosno do 2. lipnja u 15.30 sati. 

Potrebno je dostaviti prijavni obrazac, koji je dostupan i na službenoj stranici Grada Ljubuškog – ljubuski.ba, kao i kopiju rješenja o registraciji, na adresu: Grad Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 88320 Ljubuški, osobno u Centar za usluge građanima Gradske uprave, ili putem elektroničke pošte na adresu: [email protected] s naznakom „Ne otvarati“ – prijava po javnom pozivu za sudjelovanje na III. festivalu kreativaca „Živi i stvara u Ljubuškom“.

U sklopu Ljubuškog kulturnog ljeta održat će se i peta izložba rukotvorina, prodajnog karaktera, koju Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira u suradnji s Gradom Ljubuškim.

Za sudjelovanje na izložbi mogu se  prijaviti svi rukotvorci s područja Grada Ljubuškog, a prijavni obrazac je potrebno dostaviti na adresu: Knjižnica Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđmana 88320 Ljubuški, osobno u Knjižnicu Ljubuški ili putem e-mail adrese: [email protected] Prijave su otvorene do 15. srpnja, a popis svih sudionika bit će objavljen na službenom portalu Javne ustanove – www.iks-portal.info.

Izložba će se održati u zadnjem tjednu mjeseca srpnja, a rok za prijavu je 15. srpnja.

A. M. Musa

VEZANO

Maksimalne mjere zaštite za ljubuške učenike

urednik

Potvrđena optužnica protiv Marija Barbarića iz Ljubuškog

urednik

POMOZIMO U NEVOLJI: Dva brata trebaju našu pomoć

urednik