Image default
ZVIJEZDE

Doris i Boris potvrdili prekid: ‘Nismo životni partneri neko vrijeme, bit ćemo prijatelji’

Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju, napisali su…

U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili, započeli su objavu voditeljica Doris Pinčić (31) i glazbenik Boris Rogoznica (30).

Time su potvrdili ovotjedna šuškanja kako je brak para u krizi. Pratiteljima nije trebalo dugo da zamijete kako dvojac više ne nosi vjenčano prstenje, kako ne objavljuju zajedničke fotografije, ali i kako ne hvale jedno drugo kao što su to inače radili. Osim toga, za vrijeme izolacije zbog korona virusa, par je bio razdvojen – Doris je živjela u netom kupljenoj kući, a Boris je otišao u Sukošan kraj Zadra. Istaknuli su kako ne shvaćaju razlaz kao preveliku dramu jer život ide dalje.

– Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju – napisali su oboje na svojim Instagram profilima.

Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali sv. Stošije, a na njihovo vjenčanje došlo je mnoštvo poznatih faca, domaćih imena iz svijeta filma i televizije, piše 24sata.hr.