Image default
DNEVNI NOGOMET

Dudić: Strpljenja, vjerujem da ćemo posložit ekipu do Kupresa

Pripreme idu, novih imena zasad nema. To bi bilo ono najvažnije kada je u pitanju ekipa Veleža koja je u jeku priprema za iduću sezonu.
To da u Veležu nema novosti, nikako ne znači da trener i uprava sjede skrštenih ruku. Poznato je kako su ekipu napustili Fajić i Manev pa je rekli bismo ‘pod obavezno’ pronaći zamjenu za ovu dvojicu igrača. U medijima se spekuliralo, neka imena se spominju, međutim, znamo iz iskustva kako često takve priču ostanu nerealizirane. Trener Feđa Dudić je nakon odlaska spomenute dvojice igrače isticao činjenicu kako je prioritet pronaći zamjenu za obojicu, ali za sada je fokusiran na napadača.

– Pregovaramo, razgovaramo sa pojedinim igračima, neki igrači su raspoloženi doći, neki opet ne. U nekim situacijama smo nemoćni kao klub, znate kako to ide. Imate osjećaj da ste postigli dogovor, a onda igrači u posljednji trenutak promjenu svoje mišljenje, rekao je Dudić.
– Nekako je ružno ako je u pregovorima Velež nekomu rezervna opcija. Mi smo ozbiljan klub, uređen, koji ima svoje ciljeve. Znamo koje su nam pozicije deficitarne, ali ćemo prvo morati riješiti napadača. Onda ćemo vidjeti što i kako dalje, dodao je, ističući kako sve nije u njegovim rukama.
– Čekamo i sjednicu IO NS BiH, na kojoj bi se trebalo raspravljati o broju stranaca u ekipi. Da li ćemo ostati na četiri, ili će biti pet. Nakon toga će nam biti nešto lakše, onda ćemo krenuti rješavati ostale probleme. Moramo pričekati s obzirom na određeni broj stranaca koje imamo u ekipi.
Ekipa je odradila deset treninga, u srijedu ju na Grbavici (18.30 ili 19.00 sati) čeka i prva provjera…

– Polako smo već uhvatili ritam. Faruk Bihorac bi se trebao uskoro priključiti ekipi, tamo od četvrtka, što znači da na njega ne računamo u srijedu, za kada je najavljena kontrolna utakmica protiv Željezničara. U toj prvoj utakmici ćemo morati malo nešto eksperimentirati u zadnjoj liniji. Naravno je da su navijači nestrpljivi, ali vjerujem kako ćemo do odlaska na Kupres imati posloženu ekipu, zaključio je Dudić. S. N.

VEZANO

Korona je u Velež ušla sada, a što ako udari kad počne sezona?

urednik

Dudić: Šteta, mogli smo i bolje od osmog mjesta

urednik

Dudić: Ako ga Zvezda i dalje želi, rado bismo ga prodali

urednik