Image default
NOGOMET

Baku naslijedio sin suca iz Tomislavgrada

Hajduk je utakmici nizašto, utakmici za prestiž, kako god želite, slavio na Maksimiru. Bilo je 3:2 za Splićane, a više od rezultata istaknuo se Mario Čuić (19) – dvostruki strijelac za Bile, prvi Hajdukov igrač koji je na zagrebačkom zdanju u prvenstvu potpisao dva gola nakon Blaža Sliškovića 8. prosinca 1984. – dakle, nakon 36 godina čekanja.
Da pričica bude zanimljivija, Mario je sin bh. suca Tomislava Čuića koji je Sliškoviću sudio dok je ovaj kao trener radio u Premijer ligi, a u kojoj se nije suzdržavao kada je imao nešto poručiti ljudima u crnom i Savezu koji ih bira.
Za one koji vole precizno i u regionalnom kontekstu, Čuić dolazi iz Brišnika kod Tomislavgrada, mlađi brat Filip također je član Hajduka, dva najmlađa brata, David i Toma, trenutno brane boje HNK Tomislava u kojem je i sam počeo. Čuić je bljesnuo samo mjesec dana nakon debija koji je mnoge iznenadio…


Hajduk je Dinamu prvi puta u povijesti HNL-a zabio tri komada u Zagrebu, ali da od toga ima puno više od neke derbi – satisfakcije – nema. Jer tri maksimirska boda teška su tek toliko da ostave Hajduk u borbi za četvrto mjesto – u sezoni u kojoj će prvak Dinamo i drugoplasirani u kvalifikacije za Ligu prvaka. S. N.


VEZANO

Slišković: Ovdje kod nas sam bio potrošen, puno je lakše raditi vani

urednik

LEGENDARNI BAKA SLIŠKOVIĆ : Od Peugeota 504, plivanja i klavira do Zidaneovog idola

urednik

FK Željezničar: Baka opet najavljuje prekretnicu

urednik