Image default
AUTO

Nema problema u gradskim gužvama

SEAT MÓ eScooter 125, prvi potpuno električni skuter marke, čini vožnju ulicama mjesta i gradova jednostavnijom i praktičnijom, te ruši stereotipe koji su povezani s tradicionalnim motociklima. Njegov napredni električni pogon bolje pristaje svijetu koji se neprestano razvija i odmiče od uobičajenog. Svjetska premijera modela SEAT MÓ eScooter 125 dokaz je hrabrosti i usredotočenosti marke na ispunjavanje raznih potreba kupaca dok oni pokušavaju savladati vožnju urbanim cestama. Ispod njegovog suvremenog, kompaktnog dizajna krije se vozilo dizajnirano za ispunjavanje potreba pristupačnog i praktičnog načina prijevoza.

Njegov je izgled upotpunjen ponudom boja: SEAT MÓ eScooter 125 bit će dostupan u tri ekskluzivne mat boje: Daring crvenoj, Dark Aluminium i Oxygen bijeloj. U njegov je stražnji kotač integriran električni motor snage 9 kW (najveća snaga) – istovjetno motociklu sa 125 cc – koji proizvodi okretni moment od 240 Nm, te ovom elegantnom, gradskom električnom skuteru osigurava najveću brzinu do 95 km/h, no, što je još važnije, ubrzanje od 0 do 50 km/h za svega 3,9 sekundi. Idealno za gradski promet.

SEAT MÓ eScooter 125 nudi dinamičnost koja ga čini jedinstvenim na tržištu s cijelim nizom modusa vožnje: City, Sport i Eco, te stupanj za vožnju unatrag kako bi se manevriranje učinilo jednostavnijim. SEAT MÓ eScooter 125 ima raspon do 125 km s jednim punjenjem paketa litij -ionskih baterija snage 5,6 kWh, što znači da će, ovisno o uobičajenim razinama uporabe, privatni korisnici u pravilu morati puniti vozilo samo jedanput tjedno. A koncept punjenja čini SEAT MÓ eScooter 125 još praktičnijim. Baterija se može puniti kada se još nalazi u vozilu putem stanica za punjenje, no također se može izvaditi i priključiti na kućnu utičnicu. Taj sustav čini model SEAT MÓ eScooter 125 još praktičnijim za flotne kupce, jer mogu jednostavno mijenjati baterije kako bi vozilo moglo ostati na cesti uz najmanje moguće trajanje prekida rada.

Predstavljanje modela SEAT MÓ eKickScooter 65 temelji se na želji marke SEAT za ponudom rješenja za sve korisnike. Prednja i stražnja svjetla, stop svjetlo, te bočni/stražnji reflektor povećavaju vidljivost, dok prednja bubanj kočnica i stražnja električna kočnica poboljšavaju sigurnost. SEAT MÓ eKickScooter 65bit će dostupan u ekskluzivnoj Daring crvenoj mat boji. SEAT MÓ eKickScooter 65 pridonosi očuvanju mobilnosti ljudi. Dizajn specifičan za flotnu uporabu obuhvaća povećanja dosega na 65 km zbog većeg paketa baterija snage 551 Wh, komfor je naglašen pneumatskim kotačima bez cijevi, a u stražnje je kotače integrirana električna kočnica. SEAT MÓ eKickScooter 65 jedan je od najrobusnijih modela eKickScooter na tržištu, dizajniran i razvijen za dugovječnost. SEAT MÓ eKickScooter 65 nudi nazivnu snagu od 350 W, što je dovoljno energije za svladavanje uspona s nagibom do 20 stupnjeva.

Kako bi se ponudila još veća svestranost, SEAT MÓ eKickScooter 65 omogućit će korisnicima odabir između triju modusa vožnje – Eco, Drive i Sport. Dok se modeli mobilnosti nastavljaju mijenjati i unapređivati, marka SEAT predana je ponudi vozila koja ljudima omogućavaju da ostanu u pokretu, a SEAT MÓ eScooter 125 i SEAT MÓ eKickScooter 65 pružaju način prijevoza koji je našim gradovima i urbanim područjima i te kako potreban.