Image default
ZVIJEZDE

Catherine Zeta-Jones otkrila kako će proslaviti 20 godina braka

Što pokloniti supružniku nakon dvije decenije uspješnog braka? Poznata glumica Catherine Zeta-Jones ima jednostavan odgovor – suprugu Michaelu Douglasu poklonit će poljubac. U ekskluzivnom intervjuu za People, glumica se dotakla teme proslave 20. godišnjice braka, kazavši kako ona i Douglas zbog pandemije koronavirusa ne žele planirati veliku zabavu. “Naprotiv, 18. studenoga ću podići svoju zaštitnu masku, poljubiti svog supruga i zatim je ponovo staviti”, nasmijano je objasnila, prenosi Klix.ba

Zeta-Jones je naglasila kako se ove godine trude pridržavati mjera koje su ranije uvedene zbog pandemije koronavirusa. Istakla je kako bi bilo lijepo okupiti prijatelje i proslaviti važnu godišnjicu, ali to ne žele raditi dok se situacija u državi ne popravi.

Dodala je kako uživa u vremenu koje provodi u karantenu sa Douglasom, njihovim 19-godišnjim sinom Dylanom i 17-godišnjom kćerkom Carys.

“Odjednom smo svi ponovno zajedno, dok smo inače razdvojeni jer Dylan već neko vrijeme ne živi s nama, Carys studira u Švicarskoj, a mi radimo. Stvarno uživamo, sviđa mi se ovo vrijeme koje provodimo u kući”, kaže Zeta-Jones.