Image default
NOGOMET

Jurković: Zrinjski nas je doveo u nezgodnu poziciju

Gabelski GOŠK je igrački kadar ekipe za start prvenstva u Prvoj ligi FBiH 99 posto kompletirao već pred sami početak priprema, 17. lipnja.

Kasnije je stigao još stoper Emrah Hasanhodžić, a ono što su najviše čekali je posudba napadača Anesa Mašića iz Zrinjskog. Mladi Bugojanac je prošle sezone u dresu Gabeljana zabio 10 golova i tako bio prvi strijelac Prve lige FBiH. U klubu su očekivali da će ponovno pitanje golgetera riješiti na ovaj način.

 – Imali smo obećanja i uvjeravanja Zrinjskog da će nam posuditi Mašića, ali se to ipak nije dogodilo. Javili su nam tek u nedjelju i doveli nas u nezgodnu poziciju. Sad radimo na dovođenju novog napadača i moramo to riješiti najkasnije do ponedjeljka, kaže direktor Andrija Jurković.

Tako će Gabeljani vrlo vjerojatno i posljednju pripremnu utakmicu, generalnu probu sa Jadranom iz Ploča na svom terenu u subotu (18 sati), odigrati bez riješenog pitanja napadača u ekipi.

Iako su se poduzeli da osiguraju sve potrebno, GOŠK će tako biti u prilici napadača uigravati tek u prvenstvenim utakmicama. A start prvenstva im 8. kolovoza prvo donosi dvoboj sa Jedinstvom u Bihaću, da bi u 2. kolu bili domaćini lokalnom rivalu, Čapljini. Er.B.

VEZANO

Trivunović: Želimo uspostaviti igru u kojoj će ljudi koji nas dođu gledati imati što vidjeti

urednik

Ilić: Nikad nismo radili polovično, pa nećemo ni ubuduće

urednik

Trivunović: Treba nam odluka Saveza o startu prvenstva da bi znali kad krenuti u pripreme

urednik