Image default
MUZIKA VIDEO

Noviteti u svijetu muzike

David Guetta i Sia, Gorillaz i Robert Smith, te S1mba i KSA su tri najnovije suradnje u svijetu muzike koje vam predstavlja portal Life.ba…

David Guetta & Sia – Let's Love
  

Tim iz snova, globalne superzvijezde David Guetta i Sia predstavile su “Let's Love” – snažnu, novu himnu obavijenu porukom ljubavi i nade, kojoj je cilj ujediniti ljude. Guetta i Sia su s prethodnim kolaboracijama (“Titanium”, “She Wolf”, “Bang My Head”, “Flames) prikupili preko 2 milijarde streamova i zasjeli na prva mjesta ARC ljestvica diljem svijeta. Njihova posljednja suradnja “Flames” bila je najemitiranija pjesma diljem europskih radijskih postaja u 2018. godini. “Let's Love” je nova globalna himna rođena za ogroman uspjeh!
Pjesmu autorski potpisuju David Guetta, Giorgio Tuinfort, Sia Furler i Marcus van Wattum.
  

Gorillaz 

Gorillaz – Song Machine: Strange Timez (feat. Robert Smith)  


“Strange Timez” je šesta epizoda serijala “Song Machine” skupine Gorillaz, na kojoj gostuje Robert Smith iz legendarnog britanskog sastava The Cure. Pjesma sa sobom donosi najveću najavu dosad: cjeloviti popis pjesama na albumu “Song Machine, Season One: Strange Timez”, datum izlaska (23. listopada ove godine), otkrivanje suradnika te dodavanje Eltona Johna, Becka i St Vincent među ostala imena na ovu uzbudljivu listu. Fanovi će moći koristiti Spotify kao alat za ekskluzivno otkrivanje onoga što tek slijedi. 

S1mba – Loose (feat. KSI)
  

Nakon postizanja preko 150 milijuna streamova ove godine s platinastim singlom, “Rover” koji je postao viralan na TikToku, britanski reper S1mba predstavlja novu, genijalnu suradnju. “Loose” je novi singl i kolaboracija sa superzvijezdom i YouTuberom, KSI.