Image default
BIH

Unatoč izvanrednim okolnostima birat će se Miss Federacije

Iako u izvanrednim okolnostima izbor “Miss Federacije BiH 2020” bit će održan uz propisane epidemiološke mjere zaštite zbog koronavirusa. Manifestaciju će pored Federalne TV direktno prenositi i RTV TK. Manifestacija će biti održana sutra u Centru za kulturu Lukavac u 21 sat. Djevojke iz cijele Federacije BiH natječu se za titulu Miss Federacije i plasman u državno finale “Miss BiH za Miss Svijeta 2020”.

U pripremi ovog događaja djevojke su se okupile u Lukavcu gdje su im domaćini pokazali ljepote i krajolike Lukavca te čuveno jezero Modrac gdje su snimale i video klipove koje će gledatelji imati priliku vidjeti u tv prijenosu uživo.

Ovogodišnji izbor Miss Federacije BiH održava se u vrijeme Sajma turizma i ekologije “List” u Lukavcu koji su zajedno sa Turističkom zajednicom Općine Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja i promocije turizma te zaštite okoliša.

Izbor Miss Federacije BiH i ove godine ima moto “Ljepota sa svrhom” i postao je tradicionalna manifestacija u BiH u kojoj sa sudjeluju mladi s područja cijele BiH. Kao takav promovira mladost, volonterizam, humanizam, ljepotu i pozitivne vrijednosti našeg društva. Upravo činjenica da ovaj projekt ima i kulturno-edukativni i humanitarni karakter, čini ga posebnim.

Direkcija izbora Miss BiH svake godine odabere neku od opće korisnih tema za cijelo društvo i zajednicu te ih promovira putem ovog najgledanijeg TV programa te time opravdava svoj epitet ljepota sa svrhom.

”Nakon naše inicijative i provedene dvogodišnje kampanje za prikupljanje pomoći za obnovu srednje glazbene škole u Tuzli, da pokrenemo donatore, da probudimo i nadležne službene institucije da se ozbiljno uključe u rješavanje ovog problema, koji je od velikog značaja i interesa za Grad Tuzlu ali i cijelu BiH. Sada smo na pragu ostvarenja cilja, stara zgrada je srušena ali postoje čvrsti argumenti i financijska podrška institucija da se u grad Tuzlu vrati “Hram kulture”, nova zgrada glazbene škole s novim instrumentima.