Image default
LJUBAV&SEKS

Srpski mediji pišu da se Severina i Igor definitivno razvode

Srpski mediji posljednjih dana sve više pišu o definitivnom razvodu Severine i Igora Kojića.

Supružnici su već nekoliko mjeseci odvojeni, a ljetni odmor proveli su na različitim destinacijama. Mediji u susjednoj zemlji pišu da je definitivan kraj došao jer se Severina pomirila sa svojim dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem.

Srbi pišu da se Tomica Petrović od početka protivio vezi i braku s Igorom Kojićem, a navodno su Igor i on u lošim odnosima od početka. Zbog toga je Severina navodno dala otkaz Petroviću koji joj je godinama uspješno vodio karijeru, ugovarao nastupe, organizirao koncerte, sklapao sponzorstva i brinuo o financijama. Severinina karijera potom je krenula silaznom putanjom, a pjevačica je početkom ove godine Tomici pružila ruku pomirenja, što je Kojića, navodi se, jako razbjesnilo. 

Srpski Story navodi da je Kojića razbjesnila i njezina nedavna objava na Instagramu, gdje je pozirala s Tomicom i ostatkom ekipe te napisala da je to njen mali krug velikih ljudi.

Ogorčen zbog toga što među njima vidi Petrovića, Igor se nije mogao suzdržati.

“Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smije”, navodno je Severini napisao Igor, ali tog komentara nema na Instagramu.

VEZANO

Severina pozitivna na Covid-19

urednik