Image default
LJUBAV&SEKS

Mariah Carey otkrila sočne detalje romanse

Američka pjevačica Mariah Carey (50) u svojim je novim memoarima naslovljenima “Značenje Mariah Carey” otkrila detalje svoje kratke veze sa slavnim igračem bejzbola Derekom Jeterom (46), prenosi Daily Mail.

Pjevačica je ranije otkrila da se s Jeterom spetljala u trenutku kada se njezin brak s glazbenim mogulom Tommyjem Mottolom bližio kraju. Carey i Mottola bili su u braku od 1993. do 1998. godine, prenosi Jutarnji.hr.

Carey je u memoarima otkrila da su se ona i Jeter, tada međubazni igrač bejzbol momčadi New York Yankees, poljubili na krovu zgrade u kojoj je Jeter živio. Rekla je da poljubac bio “topao, spor i opijajuć”, ali da su odlučili da neće ići dalje od toga jer je još bila u braku s Mottolom.

Careyjina hit pjesma “The Roof (Back in Time)” s albuma Butterfly izdana 1998. godine pripovijeda upravom o tom poljupcu.

Pjevačica nadalje otkriva da je odmah poslije razvoda s Mottolom žurno otišla u grad Tampu u američkoj saveznoj državi Floridi kako bi se susrela i noć provela s Jeterom.

Carey tvrdi da je on bio tek drugi muškarac s kojim je spavala te da je to iskustvo bilo “senzualno”. “Sve je bilo tako novo i slatko, pogotovo njegova medena koža. Bilo je točno onako kako je trebalo biti”, napisala je Carey.

Pjevačica je, međutim, ustvrdila da im jednostavno nije bilo suđeno. “Derek je bio ljubav u mom životu, ali ne ljubav mog života”, dodala je Carey u knjizi.

Osim “The Roof (Back in Time)”, u kojoj je sempliran rap klasik “Shook Ones, Pt. 2” grupe Mobb Deep, Careyjina pjesma “My All” također tematizira njezinu vezu s Jeterom.

Carey u memoarima piše da je Jetera upoznala na jednoj večeri te da su očijukali preko SMS prouka.

Već se ranije nagađalo da tema “The Roof (Back in Time)” o Jeteru, a pjevačica je to u knjizi potvrdila.

Carey piše da je te večeri nosila svijetlosmeđu Chanelovu suknju te da su ona i Jeter pili šampanjac Moet prije nego što su se poljubili na kiši.

Pjevačica je rekla da taj trenutak, taj poljubac nikad neće zaboraviti. “Mislim, nije sad da je to bilo nešto duboko, intelektualno stimulirajuće… opet kažem, bio je to divan trenutak i dogodio se na božanski način jer mi je pomogao da pređem preko života u Sing Singu, tih pravila i propisa”, piše Carey u memoarima.

Pjevačica je dom u kojem je živjela s Mottolom zvala “Sing Sing”, što je referenca na zatvor koji se nalazi sjeverno od New Yorka te koji je od Velike jabuke udaljen sat vremena voženje automobilom.

Carey je također otkrila da se stihovi “Riskirala bih život da osjetim / Tvoje tijelo pored mog” (originalno “I'd risk my life to feel / Your body next to mine”) iz pjesme “My All” referiraju na doslovni rizik kojem se izložila da bi u Portoriku provela večer s Jeterom.

Dodala je da je osjećala da su je Mottolini zaštitari špijunirali dok su bili u braku te da su mu javljali gdje ide i s kim se nalazi.