Image default
LJUBAV&SEKS

Brad Pitt i njemačka manekenka više nisu zajedno, viđena sa suprugom

Holivudski šarmer Brad Pitt (56) i atraktivna Nicole Poturalski (27) prekinuli su svoju kratku i strastvenu vezu, piše magazin Us Weekly, a prenosi Jutarnji.hr.

Prije nekoliko mjeseci paparazzi su ih snimili zagrljene u zračnoj luci u Francuskoj. Problem je bio što je mlada manekenka udana za Ronalda Maryja (68), a još je više iznenadio podatak da ju je glumac upoznao lani baš u restoranu Borchardt  njezinog supruga u Berlinu.

‘Oni nikada nisu imali ništa ozbiljno’

‘Nicole mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su krenule iskre među njima’, ispričala je prijateljica manekenke.

Ljubavnici se navodno nemaju namjeru miriti i između njih je ‘definitivno gotovo’.

‘Oni nikada nisu imali ništa ozbiljno’, rekao je izvor blizak Bradu.

No, unatoč tome što nisu bili ozbiljan par, zajedno su snimljeni na koncertu Kanye Westa u Los Angelesu u VIP loži još krajem 2019. godine.

Pitt je Nicole ljetos odveo u svoj dvorac Chateau Miraval u Francuskoj, mjesto gdje se on oženio s Angelinom Jolie (45), koja je pobješnjela na taj njegov potez.

Manekenkin brak je unatoč svemu stabilan, a njemački bogataš nema problema s njezinom nevjerom jer su u otvorenom odnosu, a zajedno imaju i 7-godišnjeg sina Emila.

‘Ronald je bio u braku nekoliko puta i ima petero djece. Ne zanima ga negativnost ni ljubomora’, rekla je njegova prijateljica.

Nicole je poljskog porijekla i govori pet jezika

Inače, Poturalski ponekad koristi umjetničko ime Nico Mary, a zastupaju je tri manekenske agencije A Management, Official Models u New Yorku i NEXT Models u Los Angelesu. Visoka je 178 centimetara, a dosad je krasila naslovnicu njemačkog izdanja Harper's Bazaara te rujansko izdanje njemačkog Ellea.

Kako javlja Daily Mail, kao dijete je željela postati morski biolog, no već u 13. godini ju je otkrio lovac na talente u pariškom Disneylandu.

Rodom je iz Bergkamena u njemačkoj rurskoj oblasti, poljskog je porijekla, a govori pet jezika,

VEZANO

Brad Pitt se povjerio prijateljima

urednik

Vraća mu za sve: Nakon što se s novom djevojkom vratio iz Francuske, Angelina Jolie bivšem suprugu ne da viđati djecu

urednik

Nakon 19 godina Brad Pitt i Jennifer Aniston zajedno u novom projektu

urednik