Image default
FILM

Nakon što je Kate Hudson svijetu otkrila kako se Matthew McConaughey loše ljubi, holivudski zavodnik pokušao se opravdati

Trebalo mu je neko vrijeme da se vjerojatno oporavi od prvotnog šoka kada je njegova glumačka kolegica Kate Hudson kazala da je poljubac s njime bio jedan od najgorih, no sada je Matthew McConaughey pronašao riječi i pokušao se obraniti pred obožavateljima, prenosi Tportal.hr.

Zajedno su glumili u filmu ‘Kako se riješiti frajera u deset dana’ i njime postigli veliki uspjeh. Glumačke uloge u ovoj romantičnoj komediji i danas mnogi pamte, a sam film vrti se već godinama po raznim televizijskim kanalima. Međutim, glumici Kate Hudson raditi s Matthewom McConaugheyem nije baš bilo pravo zadovoljstvo. Točnije, problem su bile ljubavne scene.

Naime, upravo je njegovo ime navela kao osobu s kojom je doživjela najgori poljubac na filmskom platnu, a sada se oko iste teme oglasio i 51-godišnji Amerikanac, kazavši kako su prilike na dotičnom snimanju bile nesvakidašnje. Osim toga, poznati oskarovac tvrdi da poljupci među glumačkim kolegama nikada nisu idealni.

Kazao je da je baš u sceni kada se trebao poljubiti s Kate sve bilo protiv njega. Valovi oceana, mokra tijela, slana voda, nisu mu baš išli u prilog.

‘Upravo ste skočili s helikoptera. Usred ste oceana. Uđete pod vodu, pa u akciju, uđite u vodu i izađite iz vode kao da hvatate zrak’, rekao je McConaughey pa dodao:

‘Drago vam je što ste živi! Tada se pogledate i doplivate jedan drugome u zagrljaj’.

Povrh svega toga, Matthew se prisjetio da je upravo tu scenu morao ponavljati najviše puta. Zbog toga je filmska kemija između njega i Kate jednostavno nestala.

‘Stalno je postojalo elemenata koji su nam otežavali završiti tu scenu’, zaključio je slavni glumac kojeg mnogi opisuju kao velikog zavodnika u Hollywoodu.

Zanimljivo je, da je upravo na snimanju spomenutog filma u Australiji davne 2003., Matthew upoznao svoju današnju suprugu Camilu Alves.