Image default
GASTRO

Jedno jelo – tri različita ukusa!

Bez obzira na to koji je obrok u pitanju – bilo da je riječ o doručku, ručku ili večeri – hladni dani sa sobom donose nezaobilazni i uvijek voljeni element svake trpeze – zimnicu.

Brižljivo pripremana, sa najkvalitetnijim sastojcima i najfinijim začinima, zimnica je autentičan spoj tradicije, ljubavi i vještine. Upravo ovim nepisanim postulatima se vodila banjalučka kompanija Vitaminka, kreirajući deliciju koju su do sada probali samo rijetki.

Zato vam sa ponosom predstavljamo novi proizvod iz Vitaminkine kuhinje- krastavac sa medom i paprikom!

Kao što već možete pretpostaviti, u pitanju je jedinstven slatko-ljuti ukus naših krastavaca, koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

Jedinstvenu priliku da degustiraju ovaj specijalitet imali su posjetiociSajma domaćih proizvoda “Gurmanski dani” u Banjaluci,a nakon što se test pokazao više nego uspješan, stižu još bolje vijesti – uskoro ćete krastavce sa medom i paprikama moći da pronađete na policama svih većih marketa širom BIH.

Bilo da se radi o predjelu ili glavnom jelu, blagi ukus krastavca, aromatična feferona i raskošan ukus 100% prirodnog meda, uz dašak ekstravagancije, zadovoljiće svakog istinskog gurmana.

Uostalom, kao da se može manje očekivati od jela koje, zapravo, krase tri tako različita, a opet idealno izbalansirana ukusa, koji spojeni u skladnu cjelinu čine istinski praznik za nepca.

Kada ih jednom probate, krastavci sa medom i paprikom po unikatnom receptu Vitinke, postaće nezaobilazni sastojak vaših obroka!

70 godina prepoznatljivog ukusa

Kompanija Vitaminka a.d. Banja Luka se već 70 godina bavi otkupom i preradom voća i povrća i proizvodnjom prerađevina koje su odavno poznate i daleko van granica zemlje.

Osnovana je i započela sa radom prije više od sedam decenija, u obnovi koja je uzela maha nakon završetka Drugog svjetskog rata. Od male radionice, koja je počela sa radom 1947. godine, Vitaminka je postala najpoznatije preduzeće za preradu voća i povrća ne samo u BiH, već i u regiji. U godinama koje slijede, nižu se brojna priznanja na domaćim i stranim sajmovima, a ime Vitaminka postaje sinonim za kvalitet i prepoznatljiv ukus proizvoda. Kombinacija starih recepata i modernih proizvodnih procesa je upravo ono što Vitaminku izdvaja od konkurencije. Bogati asortiman proizvoda je svoj plasman, osim u BiH, pronašao i na tržištima EU, Švajcarske, Crne Gore, SAD-a i Australije. Kompanija danas zapošljava 200 stalnih radnika, a u sezoni koja traje od juna do novembra i dodatnih 300 do 500 radnika.