Image default
SHOW

‘Sve što trebate znati dogodilo se pred kamerama’

Zbog kemije koju su na ekranu dočarale dvije zvijezde Netflixove hit serije ‘Bridgerton’, mnogi su obožavatelji uvjereni da su Rege-Jean Page (31) i Phoebe Dynevor (25) ljubavni par i u stvarnom životu, no glumac kojega mnogi žele vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda opovrgnuo je te glasine, piše Tportal.hr.

Tijekom intervjua za Access Hollywood, Rege je suptilno nagovijestio da su bili prilično bliski, sugerirajući potom da se njihova romansa odvija samo na ekranu.

‘Mislim da se sve što trebate znati dogodilo pred kamerama. Sve iskre koje su poletjele, izašle su iz prekrasnih scenarija koji su nam dani’, rekao je Rege i dodao kako misli da su sva cvrkutanja, scenarij i radnja više nego dovoljni.

Rege i Phoebe su zajedno sudjelovali u intervjuu, a dok je on govorio o bliskosti njihovih likova na ekranu, pišu britanski mediji, na njenim se obrazima pojavilo rumenilo.

Voditelj Kit Hoover našalio se da su Rege i Phoebe ‘zapravo zajedno’ tijekom intervjua, iako su dvije zvijezde u tom trenutku bile na potpuno različitim lokacijama, na što je Rege duhovito odgovorio da se dodiruju nogama ispod stola.

Serija ‘Bridgerton’ je nakon božićnog debija na Netflixu stekla veliku popularnost. Temeljena je na romanima Julie Quinn, a u seriji pratimo romansu između Daphne Bridgerton (Phoebe) i Simona Basseta (Rege). U moćnoj obitelji ima još braće i sestara, a njihove su priče zapisane u još sedam knjiga.

Nakon uspješnog debija, o ‘Bridgertonu’ se govori kao o novom ‘Downton Abbeyju’ i već zaziva druga sezona.

‘Uz toliko materijala za rad, velike su šanse da bi se moglo razviti više sezona’ Rekao je za The Sun insajder i napomenuo da serija ima dodatnu prednost koju Downton nije imao.

‘Serija je toliki hit da će glumačka postava, koja prije početka prikazivanja nije bila nadaleko poznata, moći tražiti ogromne povišice plaća za drugu sezonu’, kaže insajder.

A da je tomu doista tako, možda najbolje potvrđuje činjenica da je relativno nepoznati glumac Rege-Jean Page nakon božićnog debija serije postao vodeći glumac u utrci za zamjenu Daniela Craiga u ulozi Jamesa Bonda.