Image default
HEALTHLIFE&STYLE ZVIJEZDE

Tajna ljubavničkog umijeća Pamele Anderson

Holivudska seks-bomba Pamela Anderson veganka je već 30 godina i srčano se bori za prava životinja, a sad je, gostujući u TV emisiji “Good Morning Britain” koju vodi Piers Morgan, rekla kako vjeruje da su ljudi koji ne jedu meso puno bolji u krevetu.

– Veganstvo definitivno pozitivno utječe na ljubavničko umijeće. To sam puno puta čula od drugih ljudi, a i sama sam veganka pa sam prilično sigurna u tu izjavu i apsolutno se slažem s takvom tvrdnjom. Ali isto tako mislim da sam se uvijek jako dobro zabavljala u tom području – rekla je nekadašnja zvijezda TV serije “Spasilačka služba”.

– Kolesterol u mesu, jajima i mliječnim proizvodima uzrokuje zatvaranje arterija (ne i ukrućivanje nečega drugoga!), usporava protok krvi u svim organima, a ne samo u srcu. Veganstvo vam može poboljšati cjelokupno zdravlje i povećati izdržljivost u spavaćoj sobi.

Zdravo tijelo je seksi tijelo, a jedenje mesa nije zdravo – povezano je s bolestima srca, dijabetesom, moždanim udarima i pretilošću, a sve navedeno glavni su uzroci erektilne disfunkcije – objavila je ovih dana 53-godišnja Pamela na Twitteru.

– No možete imati visoku razinu kolesterola čak i ako ste vegan, ali jedete pogrešnu hranu – komentirao je voditelj Morgan koji je pokušao proturječiti glumici tvrdeći kako on, “kao pravi mesojed”, nema problema u spavaćoj sobi, no Anderson se nije dala smesti pa je nastavila inzistirati na prednostima biljne prehrane.