Image default
FILM

Sandru Bullock i Brada Pitta prvi put ćemo gledati u istom filmu

Oskarovce Sandru Bullock i Brada Pitta, ako je vjerovati izvoru časopisa Deadline, prvi put ćemo gledati zajedno na platnima. Bullock se navodno pridružila Pittu u akcijskom filmu ‘Bullet Train’.

Redatelj filma ‘Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw’ David Leitch režirat će i nadgledati scenarij filma kojega će napisati Zak Olkewicz.

Film se temelji na japanskom romanu Maria Beetle autora besteselera Kotaroa Isake. Izvršni producenti projekta su Ryosuke Saegusa i Yuma Terada iz CTB Inc., koji predstavljaju Isaku.

Kelly McCormick producirat će ‘Bullet Train’ kroz 87North u suradnji s Antoineom Fuquaom. Kat Samick je izvršna producentica, a projekt će za Sony nadzirati direktorica Brittany Morrissey. Detalji zapleta još su nejasni, kao i koji će lik Bullock glumiti.

Prilično je nevjerojatno da dvije filmske zvijezde, koje su bile na vrhuncu svoje glume još od ranih 90-ih, prvi put rade zajedno na igranom filmu.

Najbliža veza im je franšiza koju je Pitt pomogao pokrenuti 2001. glumeći u remakeu ‘Oceanovih 11’, a u koju se Bullock nedavno uključila glumeći u ženskom izdanju ‘Oceanovih osam’.

Bullock smo nedavno imali priliku gledati u Netflixovom trileru ‘Bird Box’, a gledat ćemo je i u još neimenovanoj drami koju za Netflix režira Nora Fingscheidt.