Image default
BIZNIS DNEVNI

Na što troše EP HZHB, HP Mostar, Sveučilište, Grad Mostar…

Elektroprivreda HZHB nabavlja poslovne darove u vrijednosti 63.360 maraka. U poslovne darove spadaju i koža i tekstilne tkanine, te plastični i gumeni materijali, a prema podatcima s portala Akta.ba ugovor je potpisan s mostarskom tvrtkom Antonio Commerc. 

Također, EP HZHB naručila je i skupnu zaštitnu opremu u vrijednosti 319.826 maraka od kompanije Polaritet d.o.o Mostar. treba napomenuti da je u protekle četiri godine potrošila oko 220 tisuća maraka na kupovinu poslovnih darova.

I Grad Mostar se ‘isprisio’ u nabavci radio komunikacijskih uređaja i opreme za OC CZ u vrijednosti 99.403 maraka, a posao je dobila kompanija Telegroup iz Sarajeva.

HP Mostar izdvojio je 30.640 maraka za PVC vrećice i samoljepljive džepiće za brzu poštu, a posao je dobila kompanija Weltplast iz Posušja.

Mostarsko sveučilište je za potrebe provedbe projekta naručilo reagense za izolaciju leukocita iz tkivnog materijala u iznosu od 13.786 maraka od kompanije Mikro+Polo iz Sarajeva. Isto sveučilište je naručilo i kemikalije (za potrebe projekta) u iznosu 5150 maraka od kompanije Sedžan ingenering iz Sarajeva.

Ugovori za navedene poslove potpisani su krajem ožujka i početkom travnja.