Image default
LJUBAV&SEKS

Seks na brzaka, orgazam koji traje ‘vječno’: ‘Završila sam u bolnici, ništa mi nije pomoglo’

Liz iz Seattlea je otkrila kako je doživjela orgazam u trajanju od četiri sata. Nije znala što napraviti pa je tražila liječničku pomoć. Na kraju je prestao sam od sebe, ali onda je počela doživljavati nenadane orgazme.

Za mrežu TLC u emisiji pod nazivom ‘Zbog seksa sam završila na hitnoj’, Liz iz Seattlea je otkrila kako je bila prisiljena potražiti liječničku pomoć zbog ‘beskonačnog’ orgazma, prenosi 24sata.hr.

Nakon što joj je seks na brzaka s partnerom donio četiri sata užitka, Liz je ispričala kako je isprobala niz različitih trikova samo da orgazam prestane – od crnog vina do antihistaminika. Kada ništa nije pomoglo, zaključila je da treba liječnika.

– Ljudi koji nikada nisu prošli ovo iskustvo možda misle da bi petominutni orgazam ili sat vremena dugi orgazam bio stvarno odlično iskustvo, ali sve dok to stvarno i ne dožive. Morala sam nazvati šefa i reći mu da se ne osjećam najbolje. Na kraju sam nazvala svakog medicinskog stručnjaka kojeg znam kako bih pokušala dobiti odgovor koji će mi pomoći – ispričala je Liz.

Nakon što je liječniku objasnila problem, orgazam je napokon prestao sam od sebe.

– Nisam mogla vjerovati i bojala sam se da će ponovno početi. To je fizički, emocionalno i mentalno grozno iskustvo – dodala je.

Ali, onda su počeli novi problemi. Počela je doživljavati nenadane orgazme.

– Prvo mi se to događalo samo nakon seksa, ali nakon nekog vremena počelo bi nakon gledala televizije, šetnje… Niotkuda bih doživjela orgazam koji je trajao i trajao. Znala bih imati i do 12 spontanih, produženih orgazama dnevno – ispričala je Liz.

Na kraju su joj liječnici dali lijekove protiv napadaja. S vremenom je  počela doživljavati sve manje seksualnih vrhunaca, najprije jedan dnevno, pa svaki drugi dan, a trebalo je pet mjeseci dok se sve smirilo i vratilo u normalu, piše Mirror.