Image default
ZVIJEZDE

Jennifer Garner nema ništa protiv da se Ben Affleck vrati njezinoj imenjakinji

Možda je još prerano govoriti o povratku Bennifer, no Jennifer Garner navodno ne bi imala ništa protiv da Jennifer Lopez i Ben Affleck odluče ponovno biti zajedno, piše Tportal.hr.

Prema izvoru iz Entertainment Tonight, Benovoj bivšoj supruzi Jennifer Garner ne smeta što se on druži s bivšom zaručnicom Jennifer Lopez, niti s bilo kim drugim, jer želi ono što je najbolje za njega.

‘Najvažnije joj je da je Ben sjajan tata. Već su neko vrijeme na istom kolosijeku po pitanju zajedničkog roditeljstva, a sreća njihove djece glavni je prioritet za Garner’, rekao je izvor.

Garner i Affleck su se vjenčali godinu dana nakon što su on i Lopez 2004. raskinuli zaruke. U braku su dobili kćeri Violet (15) i Seraphinu (12) te sina Samuela (9). Bivši par službeno se razdvojio 2015. godine.

Prošlog je tjedna otkriveno da se nakon nedavnog prekida zaruka i razlaza Jeniffer Lopez i Alexa Rodrigueza, pjevačica ponovno druži s bivšim zaručnikom Affleckom.

U petak je Page Six objavio fotografije glumca u bijelom terencu koji je navodno u vlasništvu Jennifer Lopez.

‘Osiguranje ga pokupi na obližnjem mjestu i vrati nakon što nekoliko sati provede u njezinoj kući’, potvrdio je izvor za Page Six situaciju koja se navodno ponovila više puta.

Affleck je navodno posjetio Lopez u njezinoj kući tri puta otkako se vratila u Los Angeles nakon snimanja filma ‘Shotgun Wedding’ u Dominikanskoj Republici.

Prema drugom izvoru, riječ je samo o prijateljstvu. ‘Oni su prijatelji… nikad nisu ni prestali biti’, rekao je izvor.