Image default
MEDIJI

JEZIVO Što krije mobitel očuha pedofila

Pedofilu T. F. (30) iz Negotina u Srbiji koji je krajem prošle godine uhićen zbog sumnje da je prisiljavao tada devetogodišnju pastorku na spolni odnos, MUP Srbije oduzeo je mobitel, jer je maloljetnica policiji ispričala da ju je očuh prisiljavao da na tom uređaju gledaju porno filmove, piše „Kurir“.

Prema nezvaničnim saznanjima, on je, nakon što su gledali te sadržaje, materijal brisao iz telefona, pa stručnjaci MUP-a Srbije “pokušavaju da ih vrate”, kako bi se ustanovilo koliko je dugo T.F. to radio sa svojom pastorkom.

Pedofil je uhićen pod sumnjom da je nad devetogodišnjom pastorkom i njenom vršnjakinjom izvršio krivično djelo nedozvoljenih spolnih radnji, a odgovarat će zbog obljube nad djetetom zloupotrebom položaja, prenosi Avaz.ba.

Stravični slučaj je otkriveno krajem prošle godine, kada je pastorka T.F. u goste pozvala drugaricu. Očuh je tada, navodno, ušao u sobu u kojoj su bile djevojčice i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, sumnja se, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim dijelovima tijela.