Image default
NOGOMET

Omladinski Kup: Zrinjski i Zvijezda sutra za trofej

Sutra u 16.00 sati na terenu Trening centra NS BiH u Zenici, u borbi za trofej juniorskog nogometnog Kupa BiH sučelit će se Zrinjski i Zvijezda 09.

– Čast nam je da smo se plasirali u finale Kupa BiH, veliki je to uspjeh za našu juniorsku momčad i naš klub. U finalu očekujemo tešku utakmicu, šanse za osvajanje trofeja Omladinskog Kupa BiH su podjednake. Mi se nadamo da ćemo uz naš trud i zalaganje stići do konačnog cilja, a to je pobjeda. Unatoč važnosti utakmice za obje momčadi, očekujem fer i sportsko nadmetanje i neka bolja momčad pobjedi, izjavio je trener omladinaca Zrinjskog, Dalibor Cvitanović.

Druga strana – jednako je optimistična.

– Utakmicu finala Omladinskog Kupa BiH protiv ekipe Zrinjskog željno iščekujemo. Pošteno smo se borili i iza nas su dva teška gostovanja, protiv Borca i Olimpika. Zrinjski ima odličnu ekipu i imaju jednog od najboljih mladih igrača u BiH, Ivana Bašića na kojeg moramo obratiti pažnju. Pored njega, svakako da smo analizirali kompletnu ekipu, jer smo u prvenstvu izgubili od Zrinjskog u utakmici u kojoj ipak nismo bili u kompletnom sastavu. Ovo je prilika da uzmemo prvi trofej ove sezone i svakako da ćemo se maksimalno pripremiti kako bismo ostvarili taj cilj, kontrirao je trener Zvijezde 09 Zlatko Krmpotić.

Utakmicu će direktno prenositi službeni YouTube kanal NS BiH.  

VEZANO

Zrinjski: 180 minuta koje će dati važne odgovore

urednik

KOMENTAR / Za Koševo moguće samo kozmetičke promjene, ali i one bi mogle pomoći Zrinjskom

urednik

Zrinjski prekinuo post u Hercegovačkim derbijima

urednik