Image default
SVAŠTA

IZBORI U HRVATSKOJ Kandidat Mosta snimljen kako veliča nacizam

Na listi Mosta za izbor članova vijeća gradske četvrti Stenjevac našao se i Danijel Perić, čije fotografije na kojim prakticira nacistički pozdrav su ovih dana dostavljene redakciji Jutarnjeg lista. Perića smo pitali o čemu se radi, a on nam je poslao odgovor u kojem je potvrdio autentičnost fotografija, rekavši da je danas ‘sređen obiteljski čovjek’.

– Raduje nas panika naših političkih oponenata koji su u strahu od snažne liste i ekipe u GČ Stenjevec. Ovakva podmetanja pokazuju i koliko su lažne ankete vjerodostojne.

Nekad sam bio aktivni član BBB i navijačke supkulture u kojoj se svakom mogu izvući kompromitirajuće slike s neke pijanke ili druženja. Sada sam sređen obiteljski čovjek, sazrio sam kao osoba, znam što su prave vrijednosti i sve svoje slobodno vrijeme ulažem u humanitaran rad. Pomažem ljudima neovisno o njihovoj nacionalnosti i svjetonazoru, a snažno osuđujem sve totalitarne i autoritarne režime. Most je već dulje vrijeme izložen prljavoj kampanji što samo pokazuje da smo na pravom putu! Mnogi će se iznenaditi rezultatom Mosta – poručuje Perić, piše Jutarnji list.