Image default
ZVIJEZDE

Angelini Jolie su djeca priredila zabavu: ‘Duboko je razočarana i nikad neće oprostiti Bradu Pittu’

Sjajno su se proveli slaveći kod kuće, a onda su je djeca navečer iznenadila posebnom večerom, otkrio je izvor blizak holivudskoj glumici koja ne skriva koliko je boli sudska presuda.

Nakon razočaravajuće sudske presude, Angelinu Jolie (46) njezino šestero djece odlučilo je razvedriti rođendanskom zabavom. 

– Duboko je razočarana sučevom odlukom i Bradu nikad neće oprostiti – rekao je izvor blizak glumici. 

Zbog toga su je djeca iznenadila večerom u azijskom restoranu TAO u Los Angelesu. Glumica je uživala u delicijama i opuštenoj obiteljskoj atmosferi s Maddoxom (19), Paxom (17), Zaharom (16), Shiloh (15) te 12-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxom, piše People.

– Sjajno su se proveli slaveći kod kuće, a onda su je djeca navečer iznenadila posebnom večerom – otkrio je izvor blizak Angelini.

Podsjetimo, nedavno ih je pohvalila za slavlje koje su joj organizirali povodom Majčina dana. 

– Djeca su mi nevjerojatna! Ja sam inače ta koja ništa ne planira, ali oni imaju tendenciju surađivati ​​kako bi me nečime iznenadili, bilo za rođendan ili Majčin dan… Sama spoznaja da nešto rade zajedno, da nešto smišljaju zajedno – to me uvijek dirne i rasplače! A oni se onda šale na moj račun i zafrkavaju me jer mi suze krenu zbog svake sitnice. Ne biste vjerovali koliko puta plačem u danu! – rekla je nedavno Jolie.