Image default
NOGOMET

Velež: Danas prozivka… bez Behrama

Nakon što je osigurao potpise Dženana Zajmovića i Tarika Isića, Velež je jučer, dan uoči početka priprema za iduću sezonu, obznanio i odlazak – djeteta kluba, Seada Behrama.

Velež je, nakon što je poslije 33 godine čekanja izboren povratak u Europu, napustio Seid Behram, kojeg su Crveni ispratili prigodnim, emotivno obojanim riječima.

– Nogomet ima svoje dobre i loše strane, odnosno sretne i tužne trenutke. Često se ti osjećaji znaju pomiješati, ali jednostavno, život je pun takvih situacija, a jedna od tih je i odlazak našeg Seida Behrama, koji je nakon isteka ugovora odlučio napustiti Velež. Seid Behram rođen je u Mostaru 12. 07. 1998. godine. Ponikao u Veležu, gdje je odmah dao naslutiti da se radi o velikom talentu. Jedan dio omladinskog perioda proveo je u FK Željezničar, nakon čega odlazi u svijet, gdje se nakon raznih problema zaustavio u FC Racing Union u Luksemburgu, piše Velež.

– Nakon što je proveo u Luksemburgu godinu dana, vraća se u svoje Rođene pred početak drugog dijela sezone 2017/18. U borbi za povratak u Premijer ligu BiH dao je veliki doprinos sa svojih 11 golova u 35 utakmica. Nažalost, u trenucima kada je uspio uhvatiti dobro formu i ritam utakmica, dolazile su ozljede koje su ga usporavale. U sezoni koja je ostala iza nas, Seid je upisao sedam nastupa, a u utakmici protiv Slobode, uspio se upisati i u listu strijelaca. Sveukupno, za Rođene je odigrao 60 utakmica, a 12 puta je tresao mrežu protivnika, dodaju Rođeni koji su kao i Seid rastanak doživjeli dosta emotivno. 

– Kao što je to i sam Seid rekao, uvijek će biti dio Veleža koji je uspio da u kratkom roku izbori prvo povratak u Premijer ligu BiH, a zatim i na europsku scenu. Sigurni smo da je ovo samo doviđenja i da će naš Seid opet nositi najdraži crveni dres. Sretno Seide i hvala ti, stoji u priopćenju Rođenih koji će nadolazećeg ljeta prvi puta zaigrati Europu nakon 1988. godine, kada ih je zaustavio škotski Hearts.

Pripreme za dugo očekivano europsko ljeto i sezonu u kompletu, Rođeni startaju današnjom  prozivkom (18.30), 15. lipnja dočekat će ždrijeb, a 8. srpnja odraditi prvu utakmicu prvog pretkola novoosnovane Konferencijske lige. S. N.

VEZANO

Dudić produžio s Rođenima

urednik

NAŠI U EUROPI: Borac, Sarajevo, Velež i Široki sutra u ždrijebu

urednik

Dudić: Možemo posložiti ekipu koja bi mogla pokvariti račune mnogima

urednik