Image default
NOGOMET

Christian Eriksen je živ i u stabilnom stanju! Utakmica će biti završena!

“Christian Eriksen diše, svjestan je i razgovara s okolinom”, rekao je Marin Schoots, Eriksenov agent, nakon razgovora s Christianovim ocem.

CHRISTIAN ERIKSEN srušio se u 43. minuti utakmice. Liječnici ga pokušavaju reanimirati, a utakmica je prekinuta. Grozne scene u Kopenhagenu.

Danski veznjak se odjednom srušio, igrači su se okupili oko njega i odmah pozvali pomoć jer su vidjeli da je njegovo stanje jako ozbiljno.

Na tribinama stadiona Parken bila je i njegova supruga Sabrina Kvist Jensen koja je pokušala da dođe do Eriskena.

Sabrina je utrčala na stadion u suzama i pokušala je otići do svog supruga, ali joj to nije bilo dozvoljeno.

Članovi stručnog štaba uspjeli su da je zaustave i nisu joj dali da priđe blizu jer je bilo jasno da se Eriksenu bore za život i nisu željeli da ona to gleda.

Ubrzo nakon toga prišao joj je i golman Kasper Schmeichel koji ju je pokušao utješiti, ali jasno je bilo da je i ona totalno van sebe.

Danski nogometaši su okružili Eriksena okrenuti leđima kako se ove grozne scene ne bi vidjele, a i prijenos susreta je ubrzo prekinut. Nakon toga je Eriksen iznesen s terena i odvezen u bolnicu.

Društvenim mrežama dijelila se fofografija prema kojoj je Eriksen živ napustio teren, a sada je stigla i službena potvrda te informacije.

UEFA je objavila da je hospitaliziran i da je stabilno. 

“Christian Eriksen diše, svjestan je i razgovara s okolinom”, rekao je Marin Schoots, Eriksenov agent, nakon razgovora s Christianovim ocem.

Nastavak utakmice planiran je za 20: 30h!