Image default
NOGOMET

Momčad Širokog Brijega održala prvi trening na ljetnim pripremama

Na prvom treningu Širokog Brijega na ljetnim pripremama za nastup u UEFA-inoj Konferencijskoj ligi i novu sezonu m:tel Premijer lige BiH održano je testiranje funkcionalnih sposobnosti igrača, izvijestili su u subotu iz tog kluba.

Prva tri dana od službenog početka ljetnih priprema bila su rezervirana za liječničke preglede i testiranja. U puni ritam rada, kako je danas istaknuo šef struke Toni Karačić, momčad će krenuti u ponedjeljak.

 – Od ponedjeljka ulazimo u ritam rada u kojem će volumen i intenzitet treninga biti podignuti na višu razinu. Imamo tri tjedna do prve utakmice s albanskom Vllaznijom u Konferencijskoj ligi i to je sasvim dovoljno vremena za kvalitetnu pripremu –  istaknuo je Karačić i dodao kako je svjesno igračima dao tjedan dana više za odmor.

 – S ljetnim pripremama započeli smo tjedan dana kasnije jer je ova momčad iznijela zahtjevnu sezonu i igračima je trebao i fizički i psihički odmor. No, svi su oni ranije dobili individualni program rada i današnjim testiranjem smo imali priliku vidjeti koliko su se držali plana i programa rada – pojasnio je Karačić.

Podsjećamo, kompletne pripreme bit će odrađene u klupskom kampu Musa-Karačić, a momčadi će se već od ponedjeljka priključiti i neka nova imena.

Do sada su dogovorene dvije pripremne utakmice. U srijedu, 30. lipnja, na Pecari momčad Tonija Karačića testirat će mostarski Velež. Tri dana kasnije, 3. srpnja, u klupskom kampu gostovat će novi hrvatski prvoligaš Hrvatski Dragovoljac.