Image default
ZVIJEZDE

Iz Hercegovine u Dubai sa Josipom Grabovcem

Po prvi put na crvenom tepihu Vie Fashion Week Dubai pojavit će se i hercegovački brend nakita Cubuss. 

Specijaliziranu, upravo za njega izrađenu kolekciju nakita, u Dubaiju će nositi njihov brend ambasador, inače sve poznatiji modni urednik i konzultant, Josip Grabovac, koji za ovu prestižnu modnu manifestaciju ima potpisan ugovor odranije.

 „Cubuss je posebno za ovu priliku, a prvi put u svoje tri godine postojanja, odlučio dizajnirati vlastitu, limitiranu kolekciju nakita i preko mene je predstaviti svijetu. Nakit je od srebra, u potpunosti ručno rađen, od samog nacrta, pa do završne obrade. Ističe se i posebnom gravurom jednog od simbola Hercegovine- vinovom lozom. Bit će ovo dobra prilika za promociju mladih dizajnera iz Širokog Brijega i njihovog unikatnog nakita u Dubaiju. Moja misija je da mladim modnim dizajnerima omogućim i pomognem da izađu na svjetsko modno tržište“, pojašnjava Grabovac, koji u tome i uspijeva, budući da je već neke bh brendove predstavio na milanskom modnoj manifestaciji. 

Doznajemo kako je i ovaj brend nakita već potpisao ugovor za proboj na inozemno tržište, o čemu nam trenutno nije mogao otkrivati detalje.

Kolekcija limited edition „CUBUSS“ sastoji se od prstena, narukvice i ogrlice. 

Javnost će je imati priliku vidjeti  od sredine srpnja u reklamnoj billboard kampanji, koja će s Josipom Grabovcem, kao zaštitnim licem kampanje, biti snimljena upravo narednih dana u Dubaiju.