Image default
MEDIJI SVIJET

GRUPNO SILOVANJE: Policija traži trojicu muškaraca, objavili su njihov opis

Policija traži trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su prije četiri tjedna silovali ženu u Leipzigu.

Prema saznanjima istražitelja, trojica muškaraca su u utorak 8. lipnja između 19.30 i 20 sati maltretirali ženu na ulici i Kurt-Schumacher-Straße u Leipzigu, a zatim su je odveli u napušteno dvorište i tamo je silovali.

Zločin je prijavljen kasnije. Prema priopćenju policije, nema sumnje da se zločin dogodio. Zbog zaštite žrtve istražitelji nisu dali nikakve podatke o dobi žene.

Policija je zatražila pomoć stanovništva i objavila sljedeći opis počinitelja:

Prvi počinitelj ima otprilike 180 cm, ima otprilike 30 do 40 godina, tamnu kosu i oči, tamnije je boje kože, arapskog je izgleda, nosio je tamnu bejzbolsku kapu, tamnu zaštitnu masku za lice, tamne hlače.

Drugi počinitelj ima oko 180 cm, 30 do 40 godina, tamne oči, tamniju boju kože, arapskog je izgleda, nosio je tamnu zaštitnu masku za lice. tamnu bejzbolsku kapu, majicu dugih rukava, traperice, tamne cipele, srebrni lanac s velikim okruglim karikama.

Treći poćinitelj ima oko 185 cm, između 30 do 40 godina, tamne oči, tamniju boju kože, arapskog izgleda, ruke su mu bile vrlo dlakave, govorio je lošim njemačkim jezikom, nosio tamnu bejzbolsku kapu, tamnu zaštitnu masku za licu, tamnoplavu majicu, na lijevoj strani grudi ima istetovirano smiješno žuto sunce (prepoznatljiva značajka), nosio je traperice sa smeđim remenom i sjajnom kopčom.

Policija traži svjedoke koji su u vrijeme zločina primijetili tražene osobe. Čak i ako se netko slučajno fotografirao ili snimio (također u blizini glavnog željezničkog kolodvora) u tom razdoblju, to bi moglo biti važno za policajce.

Mole se svjedoci koji mogu pružiti informacije o događaju ili o nepoznatim osumnjičenicima neka se jave Odjelu kriminalističke policije u Leipzigu na telefonski broj (0341) 96646666.

Izvor: Fenix-magazin