Image default
LJUBAV&SEKS SVAŠTA

Ovog ljeta nosimo: DOMAĆI DIZAJN JEDINSTVENOG KARAKTERA

Ljeto je doba kada moda nema pravila, doba kada eksplozija boja, uzoraka i različitih kombinacija preplavi izloge i ulice. Iako su efektne modene priče zanimljive i izazovne svim pripadnicama ljepšeg spola, većina žena će rado posegnuti za neutralnim komadima koje će moći koristiti duži period.

U ponudi domaćeg brenda My Lovely Bag pronašli smo efektan i neutralan modni dodatak koji zasigurno zaslužuje mjesto u vašoj garderobi. Riječ je o nekoliko modela torbica izrađenih od dizajnerskog materijala navedenog modnog studija. Luksuzan motiv isprepletenih lanaca ukrašenih srcima nadopunjuje se s nježnim natpisima u pozadini te čini snažan i romantičan ugođaj kakvim odišu i modeli torbica u ovom ruhu. Neutralne boje na podlozi, crna i bijela, odgovorne su za decentan dojam zbog kojeg ove torbe podjednako dobro odgovaraju i multikoloritnim i u tonu složenim odjevnim kombinacijama. Veća torba Kylie idealna je za poslovne dame, a modeli srednje veličine Stella i Maya bit će vjerne saveznice za primanje komplimenata na račun vašeg neophodnog modnog dodatka u različitim prilikama, od dnevnih do večernjih.


Svjetska modna publika se s radom ovog našeg domaćeg brenda upoznala prošle godine na prestižnom modnom događaju – Milan Fashion Week gdje je s ovacijama i najljepšim komplimentima pozdravila njihov dizajn. My Lovely Bag je prisutan već skoro deset godina na domaćoj modnoj sceni i svakom kolekcijom potvrđuje zašto obožavamo nositi ovaj domaći dizajn jedinstvenog karaktera.