Image default
BIH DNEVNI IZBOR UREDNIKA VIDEO

Pogledajte kako uz harmoniku feštaju Čović i prijatelji

Internetom kruži snimka zatvorenog ‘partyja’ visokog rukovodstva HDZ-a BiH i odanih prijatelja, na kojoj se uz harmoniku, alkohol i obilje delicija vide čelni čovjek HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, akademik doktor Dragan Čović te njegovi suradnici u lijepom raspoloženju.

Pjesma, alkohol, bogata trpeza, ukratko prava fešta. Uz Čovića na snimku se vide još i ministar prometa i veza Denis Lasić, gradonačelnik Mostara Mario Kordić, premijer ZHŽ-a Zdenko Ćosić, HDZ-ovac Damir Džeba, direktor SKB Mostar Ante Kvesić, vlasnik Hotela Mostar Ante Vidačak, Eugen Ćubela…

Čini se da je posebno bio raspoložen Ante Kvesić koji je nekoga zvao na telefon i prenosio feštu. Snimka je nastala u jednom restoranu na putu za Široki Brijeg, a datum nije poznat. S obzirom da se u odabranom društvu našao i gradonačelnik Mostara Mario Kordić dalo bi se zaključiti da je snimka novijeg datuma.

Nije poznato jesu li na ovom zatvorenom ‘sastanku’ elitni HDZ-ovci, nositelji europskih vrijednosti, razmatrali pitanja izbornog zakona, demografske propasti Hrvata koji trbuhom za kruhom odlaze u inozemstvo, majorizacije na svim razinama vlasti, pretplate za RTV Herceg Bosne, bolje zdravstvene usluge, boljih prometnica, funkcioniranja HNS-a, prava Hrvata u RS-u, uređenja grada Mostara… Ili se je sve svelo na harmoniku?