Image default
NOGOMET

Zrinjski: Šošić je već ‘u jakom pogonu’

U jeku odigravanja utakmica drugog kola Premijer lige, Zrinjski igra prijateljski duel. Posljedica je to odgode Mostarskog derbija, ali i detalj koji će Plemići pokušati iskoristiti, učiniti detaljem kojim će okrenuti na svoj mlin.

U ovom će tjednu Zrinjski da bi ostao u ritmu odigrati dvije utakmice. U prvoj je u srijedu razbio Croatiju iz Zmijavaca 4:1, a s tri gola bljesnuo je mladi Madžid Šošić.
– Ovo mi je bila druga prijateljska utakmica, tako da sam već, da tako kažem, u jakom pogonu. A tri gola svakako da su ‘boost’ za moje samopouzdanje, rekao je za klupsku televiziju dojučerašnji član Hajduka II koji je tu u Mostar došao na posudbu.

S obzirom da je riječ o 18-godišnjaku, da se uklapa u profil zaštićenog godišta, U21 igrača koji ove sezone po propisima moraju više igrati, Madžid bi mogao biti od koristi, ali jasno je da na njegovoj poziciji struka ima još provjerenih rješenja pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se ova situacija odvijati.
Jedno je sigurno, Šošić je kontra Zmijavaca pokazao odakle je najopasniji.
– Najviše mi odgovara pozicija iza napadača… a što se konkurencije tiče, gledam sebe i svoj napredak, poručio je.

Hoće li minutažu dobiti i ove subote (19 sati) u Mostaru protiv Tomislava, koji je uskočio  kao ‘zamjena’ za Velež, još ćemo vidjeti, no sigurno je dobro znati da Jakirović može računati na njega ako i kada se ukaže prilika za njegovim uslugama. S. N.


VEZANO

Zrinjski: Najprije – kontradiktorni Željo

urednik

Jakirović uoči Slobode: Imamo puno problema

urednik

Derbi na Grbavici: Zadnjih godina u pravilu tijesno, tri pobjede domaćina u zadnja tri obračuna

urednik