Image default
NOGOMET

NK Široki: Odlučni se iskupiti za prva dva kola

Novu priliku za prvu pobjedu u sezoni igrači NK Široki Brijeg imaju danas na Pecari u 21 sat protiv Radnika u utakmici 3. kola Premijer lige BiH.

Dvoboj s Bijeljincima na konferenciji za novinare najavili su pomoćni trener Jure Ivanković i kapetan Božo Musa.

– U uvodna dva kola smo rezultatski podbacili, jer smo očekivali minimalno četiri boda. Ovo nam je nova prilika za prvu pobjedu i vjerujem kako ćemo i ostvariti naš cilj uz pomoć navijača, rekao je Ivanković i najavio kako od igrača očekuje pravu igru i pravi angažman.

– S tri boda bi se sigurno vratili u neku stabilnu situaciju, posebno nakon posljednje tri utakmice bez pobjede, i tako navijačima vratili osmijeh na lice, dodao je Ivanković.

I kapetan Musa je istaknuo kako Široki Brijeg mora pobjedom potvrditi svoju kvalitetu i tako započeti pobjednički niz nakon ispuštenih bodova u uvodna dva kola.

– Nadam se kako ćemo s tri boda protiv Radnika krenuti pobjedničkim kolosijekom. Svi u klubu priželjkujemo pobjedu. Od prve minute ćemo krenuti napadački i pokazati kako je Pecara naš dom. Ovdje smo uvijek favoriti i tako se trebamo postaviti, poručio je Musa.

Pomoćni trener Jure Ivanković se konkretno osvrnuo i na momčad Radnika koja nema nijedan bod u dosadašnja dva kola.

– Iza njih je dosta turbulentno razdoblje, doživjeli su brojne promjene i mnogi igrači su ih napustili. Ipak, došli su mladi igrači s određenom reputacijom i kvalitetom, a i neki su igrali za mlađe uzraste Bosne i Hercegovine i Srbije. Oni na Pecari nemaju što izgubiti i takve su utakmice u pravilu najteže. No, ovaj put ćemo pametnije nego u Prijedoru, očekujem tri boda, smatra Ivanković.

U momčadi Širokog Brijega za utakmicu protiv Radnika neće konkurirati ozlijeđeni Kristijan Medić te Valentino Vujinović koji još uvijek čeka potrebnu dokumentaciju za registraciju.

Uloga djelitelja pravde u ovoj utakmici pripala je mladom sucu Danijelu Boji iz Kiseljaka i ista neće biti u izravnom TV prijenosa.