Image default
ZVIJEZDE

‘Više muškaraca seksualno me zlostavljalo kad mi je bilo 15, godinama to nisam htjela priznati‘

Kanadska pjevačica Alanis Morissette u novom dokumentarcu “Jagged” priznala je da ju je više muškaraca seksualno zlostavljalo kad je imala samo 15 godina. Premijera dokumentarnog filma održat će se sljedećeg tjedna na Toronto International Film festivalu, a strani mediji navode da pjevačica nije sretna s finalnim proizvodom te neće prisustvovati premijeri filma, prenosi Jutarnji.hr.

Dokumentarac će dati pogled na život slavne pjevačice te će prikazati njezin put od plesačke pop senzacije u Kanadi do uspješne glazbenice u Los Angelesu.

“Trebale su mi godine i godine terapije da bih si uopće priznala da sam žrtva zlostavljanja. Uvijek bih rekla sam da sam pristala, no onda bih se prodsjetila – hej, imala si 15 godina, ne pristaješ s 15 godina. Sada znam da su svi oni bili pedofili. Sve je to zakonom propisano silovanje”, rekla je pjevačica, koja nije otkrila imena svojih zlostavljača.

Objasnila je da je nekoliko osoba bilo upućeno u to što joj se događalo, no svi su se “pravili kao da ne čuju.” “To bi najčešće završilo tako da bi ustali i izašli iz prostorije”, dodala je.