Image default
MEDIJI ZVIJEZDE

Pamela Ramljak otkrila detalje svoje borbe protiv koronavirusa: Napokon nemam temperaturu

Pjevačica i bivša članica sastava Femminem, Pamela Ramljak, posljednjih 12 dana provodi kod kuće opravljajući se od zaraze koronavirusom, a kako su ona i njezina obitelj podnijeli bolest otkrila je na svom Instagram profilu, piše Tportal.hr.

‘Napokon nemam temperaturu… 12 dana covida. Nadam se polako u normalu. Svi su dobili, a ova djevojčica jedina nije imala simptome. Bože, hvala ti. Pozdrav od nas…,’ napisala je Pamela uz najnovije objavljenu fotografiju na svom Instagram profilu. Na fotografija pjevačica pozira ležeći na krevetu u lijepo uređenoj spavaćoj sobi te na prsima drži kćerkicu Mariu.

Pamelina objava brzo je privukla veliki broj obožavatelja i prijatelja, a mnoge je zanimalo kako se s koronavirusom nosio i njezin sin Antun. ‘Dobro. Djeca to super podnose. Malo temperatura i šmrkav nos,’ napisala je Pamela u komentaru, a mnogi su joj poslali poruke podrške poput ‘samo hrabro’ i ‘čuvajte se i mazite’.

Pamela je u ožujku ove godine otvorila dušu na Instagramu te objavila poduži post u kojem je priznala kako joj je sve teže nositi se s epidemijom i svime što ona nosi. Ne znam kako se vi osjećate ali ja ponekad želim samo vrištati.. Do kad ova neizvjesnost, ‘nenormalno novo’ i strah od druženja, grljenja od ljudskosti? Prošlo je više od godinu dana, a mi kao da smo na početku. Izgledan je novi lock down, I najradije bi otišla malo do psihića, ali i njemu je pun k. covida,’ napisala je Pamela.

‘Zaboravila sam osjećaj pjevanja ljudima, ne rukujemo se pri upoznavanju, mame odvlače djecu na igralištu…ni psa tuđeg ne možes više podragati. Jel ovo svijet u kojem će naša djeca odrasti, toga me najviše strah. Neki dan me Antun pitao zašto svi nose maske kad smo u trgovini. Ne želim opterećivati tu malu glavicu istinom, i iskreno se nadam da neće on objašnjavati seki istu stvar za par godina’, dodala je tada Pamela Ramljak.