Image default
ZVIJEZDE

Drama poznatog glumca: ‘Nepoznati mladić u metrou prijetio mi je nožem, pobjegao sam koliko me noge nose!‘

Američki glumac Bradley Cooper (46) otkrio je tijekom gostovanja u podcastu “Armchair Expert” da mu je nepoznati mladić 2019. u New Yorku u metrou zaprijetila nožem, javlja CNN.

Cooper je rekao da mu je osoba prišla u 11:45 sati te da je cijela situacija vrlo brzo postala “potpuno luda”.

– Sjećam se da sam vidio njegove oči i da me šokiralo koliko je mlad bio – dodao je glumac u podcastu koji vodi 46-godišnji glumac Dax Shepard.

Cooper je rekao da u trenutku kada se incident zbio bio nosio slušalice te da nije mogao čuti što se događa oko njega, ali da je vidio muškarca s nožem. Dodao je da je oštrica noža bila dugačka između pet i 10 centimetara te da je drška bila drvena, prenosi Jutarnji list.

Glumac je rekao da se trčećim korakom udaljio od napadača te da tijekom bijega preskočio ulazno-izlaznu okretnu barijeru koja služi za ovjeru metro karata. Cooper je dodao da je uspio pobjeći iz metro satnice na ulicu.

– Dao sam petama vjetru, jednostavno sam počeo trčati. Preskočio sam barijeru i sakrio se kod ulaza u metro. Izvadio mobitel. Muškarac koji mi je prijetio počeo je bježati te je također preskočio barijeru. Fotografirao sam ga te krenuo za njim. Trčao je 7. avenijom – rekao je glumac.

Cooper je dodao da je uspio snimiti još dvije fotografije nepoznatog mladića te da je cijeli incident prijavio policiji.

Glumac je potom otišao po kćer u školu.

– Bio sam neoprezan – rekao je glumac te dodao: “Shvatio sam da sam se puno previše opustio u ovom gradu.”