Image default
LJUBAV&SEKS SVAŠTA

Bivša Hefnerova djevojka: ‘Prvi seks bio je traumatičan, doslovce je bio gurnut na mene. Bila sam užasnuta‘

Holly Madison (41) u podcastu “Power: Hugh Hefner” prisjetila se prvoga seksa s Hughom Hefnerom. Iskustvo je opisala kao traumatično, prenio je portal Page Six.

Atraktivna plavuša, koja je s pokojnim osnivačem kultnog časopisa Playboy izlazila od 2001. do 2008., prisjetila se kako se s grupom žena vratila iz noćnog kluba u Hefnerovu vilu, gdje su stvari, kaže, vrlo brzo eskalirale.

– Bila sam potpuno izgubljena. On je doslovce bio gurnut na mene. I nakon što se to dogodilo, osjećala sam se užasnuto i posramljeno, sve to imalo je puno više emocionalnog utjecaja na mene nego što sam mislila – rekla je Holly.

– Nisam očekivala da ćemo se seksati odmah te večeri. Mislila sam da će nam to biti nešto kao prvi spoj – iako to očito baš i nije bio tradicionalan prvi spoj… Mislila sam da neću morati raditi stvari koje mi nisu bile ugodne, vjerovala sam da ću sama moći donijeti odluku o tome želim li se vratiti na drugi spoj s njim ili ne – dodala je.

Madison je priznala kako se u to vrijeme istinski divila Hefneru, no užasnula ju je činjenica što su sve druge žene znale da su oni spavali zajedno.

– Mislila sam da je Hugh stvarno pametan, bio mi je uzor i sviđao mi se, čak mi niti pomisao na seks s njim nije bila odbojna, iako znam da su mnogi ljudi na to gledali s gađenjem, govorili su ‘oh, pa on je star, odvratan čovjek'… Ali to što su svi znali da smo bili intimni – to je definitivno bilo izvan moje zone komfora. Odjednom sam si osvijestila da će sad svi znati za mene i to me užasavalo – prisjetila se Holly.

Dodala je kako je te večeri razmišljala o odlasku iz vile, no ipak je ostala, a objasnila je i zašto.

– Bila sam pod pritiskom. Onda sam razmislila i zaključila: ‘Okej, to je to, više nema povratka, kad sam već ovdje, mogla bih barem dobiti ono po što sam došla… Sljedećega jutra Hefner me pustio da se uselim k njemu, što je na neki način zahtijevalo poštovanje, a to sam htjela – da me drugi poštuju. Osjećala sam se da bi me to seksualno iskustvo s njim zauvijek progonilo da sam napravila drugačije i otišla – rekla je.

Holly se u Playboy Mansion uselila u kolovozu 2001. U tom razdoblju bila je u velikim dugovima i prijetilo joj je beskućništvo.

Hefner je preminuo u rujnu 2017. u 92. godini od srčanog zastoja i sepse. Ona se pak 2013. udala za TV producenta Pasqualea Rotellu, s kojim je dobila dvoje djece. Razveli su se u veljači 2019.