Crna kronika

Biljana ubila, pa ZABETONIRALA MUŽA, susjedi u šoku

Biljana ubila, pa ZABETONIRALA MUŽA, susjedi u šoku “Govorila da je Ivan godinama u Rusiji, bilo nam je čudno”.

Ovako za Blic komentiraju mještani sela Veliko Trnjane kod Leskovca u kojem se od jučer razvija klupko stravičnog zločina. Naime, jučer je u pomoćnoj zgradi u dvorištu kuće u ovom selu najprije pronađeno tijelo žene Biljane S. a potom je otkriveno da je zaliveno u beton pronađeno još jedno tijelo – kako se sumnja njenog supruga Ivana S.

Sumnja se da je Biljana sa svojim ljubavnikom još prije četiri godine ubila supruga, a potom su njegovo tijelo zabetonirali u kući. Nakon što je jučer pronađeno njeno tijelo, njen ljubavnik, čiji identitet još nije poznat javnosti, policiji je ispričao gdje se skriva tijelo njenog supruga Ivana za kog su svi mislili da godinama živi i radi u Rusiji.

Mještani kažu da im je bilo čudno što se Ivan ne javlja nikome već četiri godine i da im nije bilo jasno zašto kuću nisu sređivali kada on već radi u inostranstvu, ali ovakav rasplet slučaja nisu ni slutili.

Kako javlja reporter Blica s lica mjesta, policija osigurava mjesto zločina i uviđaj je u toku, kao i istraga ovog nevjerojatnog slučaja.

Inače, kako smo ranije naveli, postoji trag da je Ivan S. 2019. godine ušao u Srbiju, ali ga otada nitko nije vidio niti čuo.

Biljana je svima govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije.

Kako se sumnja Biljana je jučer počinila samoubojstvo, a mještani su mislili da je to učinila jer ju je Ivan ostavio samu sa troje djece.

Oni imaju troje djece, kćerku i dva sina. Jedino je kćerka punoljetna, prenosi Blic.

VEZANO

Objavljene fotografije i snimak izvršitelja ubojstva Slaviše Ćuluma

urednik

Stanodavac ubio podstanarsku obitelj s dvoje male djece

urednik

KATASTROFA: Dvoje mrtvih, više povrijeđenih u sukobu migranata u Bihaću

urednik