Crna kronika DNEVNI

Bračni par porijeklom iz Bugojna sa troje djece sletio u Vrbas kod Jajca: Uspjeli se spasiti iz automobila

Gorska služba spašavanja (GSS) Jajce danas je uspješno izvukla automobil koji je jučer sletio u kanjon Vrbasa blizu Tri vode, dok su se bračni par i njihovo troje djece sami uspjeli spasiti iz vozila, piše Jajce-online.com.

Nesreća se dogodila jučer oko 14 sati na magistralnom putu M-16 Jajce-Banja Luka, kada je A.B., upravljajući automobilom, sletio sa kolnika, na lokalitetu Tri vode, završivši u rijeci Vrbas. Bračni par, koji već duže vrijeme živi u inozemstvu, uspjeli su se sami izvući iz vozila.

Prema informacijama koje su mediji objavili, radi se o bračnom paru iz Bugojna s kojima su bile tri malodobne kćerke. Sve potrebne očevidne radnje obavili su pripadnici Policijske uprave Jajce, a na vozače se apelira na opreznu vožnju prilagođenu uvjetima na putu. Ovaj incident još jednom ističe važnost pažljive vožnje i prilagođavanja brzine i stila vožnje uvjetima na cesti, posebno u zimskim uvjetima. GSS Jajce ostaje na raspolaganju za pružanje pomoći u hitnim situacijama na terenu, piše Jajce-online.com.

VEZANO

MOSTAR Mercedesom udario motociklistu i pobjegao

urednik

Prof. Busuladžić: Jajce je bosanski Dubrovnik

urednik

NESREĆA U AUSTRIJI: Poginuo 19-godišnji Hrvat Dario Perak iz Jajca

urednik