Crna kronika DNEVNI

NOGOMETAŠ U MOSTARU IZA REŠETAKA Mjesec dana pritvora zbog sumnje da je silovao maloljetnicu

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva HNŽ Mostar, Županijski sud u Mostaru je danas odredio pritvor u trajanju od najdulje jednog mjeseca državljaninu Obale Bjelokosti B. S. J. (2003.), zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „silovanje“, priopćeno je danas iz Županijskog tužiteljstva HNŽ Mostar.

Pritvor je osumnjičenom određen iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bijega, budući da se radi o stranom državljaninu.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 24. ožujka 2022. počinio kazneno djelo “silovanje”, a na štetu malodobne osobe.

Županijsko tužiteljstvo HNŽ Mostar i Sektor kriminalističke policije MUP-a HNŽ poduzimaju i druge istražne radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo, priopćeno je.

Podsjetimo, doznaje se kako se radi o mladom nogometašu koji je ove zime stigao u Velež, no zbog radne dozvole nije potpisao ugovor s ‘Rođenima’ niti upisao službeni nastup.

Izvor: Hercegovina.info

VEZANO

Mostar domaćin XXIV. redovitog godišnjeg zajedničkog zasjedanja Biskupske konferencije BiH i Hrvatske biskupske konferencije

urednik

Murali i grafiti uljepšali javni prostor Mostara (FOTO)

urednik

POZNATI DETALJI IZ OPTUŽNICE FATALNOJ SUNITI: Uskoro počinje suđenje

urednik