Crna kronika DNEVNI

Poznato tko je ubojica sa Zrća: Crnogorska policija znala je za njega, branit će se šutnjom

Osumnjičeni za ubojstvo Gorana Vlaovića (28) je Duško Tanasković (28) iz Kragujevca koji je inače na tjeralici crnogorske policije.

Kako smo doznali od njegova branitelja, odvjetnika Vinka Gulišije kojeg je angažirala obitelj Tanasković, na policiji neće iznositi svoju obranu i branit će se šutnjom, objavili su mediji u Hrvatskoj.

Na popularnoj plaži oko šest sati ubijen je crnogorski državljanin Goran Vlaović. Jutarnji je došao u posjed snimke na kojoj je zabilježen sami atentat. Na snimci se tako može vidjeti kako se muškarac u bijeloj kapi, crnoj majici dugih rukava i sivim hlačama s leđa prišuljao dvojici muškaraca i zatim u glavu jednog od njih ispalio hitac iz vatrenog oružja.

Odmah nakon toga jasno se vidi i kako napadač bježi sa scene zločina. Čini se kako muškarac koji je bio u pratnji ubijenog nije isprva shvatio u čemu se radi. Sve se to odvijalo pred dvadesetak okupljenih koji su napuštali klubove. Nakon pucnja jedan dio ljudi se razbježao dok su drugi, nakon što se napadač udaljio, krenuli pružiti pomoć muškarcu koji je ležao na tlu.

VEZANO

Mučne priče iz mostarskog svijeta droge i sumnjivog morala: Tko je fatalna Sunita? (FOTO/VIDEO)

urednik

NERIJEŠENO UBOJSTVO U MOSTARU Dunja: Tužiteljstvo ništa ne čini da se nađe ubojica, mi nikada nećemo odustati!

urednik

OBJAVLJENA SNIMKA POKUŠAJA UBOJSTVA: Uhićena trojka iz balkanskog klana (VIDEO)

urednik