Crna kronika DNEVNI

REZULTAT POLICIJSKE AKCIJE U Livnu uhićen Sado Đugum, a u Mostaru Ismet Vrce

U tijeku je velika akcija Federalne uprave policije na području Hercegovine. Kako piše Avaz na meti pripadnika FUP-a je Sado Đugum, koji je itekako poznat organima gonjenja.

Akcija se odnosi na kaznena djela organiziranog kriminala.

U akciji kodnog naziva „Impact“ istražitelji Federalne uprave policije uhitili su području Mostara grupu Sade Đuguma 2020.godine.

Osim njega koji je uhićen na području Livna slobode je, prenosi Avaz, lišen i Ismet Vrce zvani Hipa iz naselja Prigrađani kod Mostara.

Sado Đugum odavno puni stupce crne kronike, a javnosti je poznat i zbog ugrožavanja sigurnosti.

Pripadnici policije Zapadnohercegovačke županije uhitili su Sadu Seferovića, koji se predstavlja i kao Sado Đugum u travnju 2019. godine zbog ugrožavanja sigurnosti.

Đugum je uhićen nakon što je duže od pola godine bio pod policijskim promatranjem. I odranije je javnosti bio poznat, a u medijima je predstavljan kao član bajkerske grupe „United Tribuns“, o čemu je i pisao “Avaz”.

Zanimljivo je da je uhićeni Sado glumio u filmu o hajdučkom junaku Mijatu Tomiću „Hajduk“, koji je prikazivan i publici s ovih područja u europskim zemljama. On u tom ostvarenju glumi kadiju i zapovjednika duvanjske regije.