Crna kronika

Vozaču oduzet Audi, za kazne dugovao 11.791 KM

E.M. iz Ilidže, višestrukom povratniku u činjenju prekršaja, policija u Gradiški oduzela je Audi koji je vozio pod djelovanjem droge i bez vozačke dozvole, priopćeno je iz Policijske uprave Gradiška.

Kako je navedeno, kontrolom je utvrđeno kako duguje 11.791 KM. Također, kod E. M. je pronađena i opojna droga “speed” koju je dobrovoljno predao policiji, navodi se u priopćenju. – Policijski službenici Policijske uprave Gradiška su u mjestu Mačkovac, grad Gradiška, izvršili kontrolu putničkog automobila marke Audi kojim je upravljala osoba E. M. iz Ilidže.

Izvršenom kontrolom utvrđeno je kako je osoba upravljala vozilom pod utjecajem opojnih droga prije stjecanja prava na upravljanje, a na osnovi izvršenih provjera u registru novčanih kazni, utvrđeno je kako ima dug u iznosu od 11.791 KM – precizirano je iz policije.

Protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH, dok je za prekršaj po članku 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga E. M. izdan prekršajni nalog.