DNEVNI OSTALI SPORTOVI

Korina Džidić iz Borse brončana na Europskom kupu u Italiji

𝐁𝐨𝐫𝐬𝐢𝐧𝐚 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐚 𝐣𝐮𝐝𝐚š𝐢𝐜𝐚 Korina Džidić ostvarila je velik uspjeh na Europskom kupu u Follonici, osvojivši brončano odličje u vrlo jakoj konkurenciji kategorije do 70kg.

𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐬𝐤𝐢 𝐤𝐮𝐩 𝐮 𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐧𝐢𝐜𝐢 okupio je 27 reprezentacija sa 4 kontinenta, a na borilišta ovog službenog natjecanja “izašao” je 461 natjecatelj.

Korina je slavila u borbama protiv reprezentativki Rumunjske – Anamaria Suciu, Italije – Claudia Marchio, BiH – Una Mičić i Francuske – Marie Lopez, dok je poražena samo u jednoj borbi i to protiv Nine Muteba, Francuskinje koje je na koncu ovog prestižnog natjecanja osvojila zlatno odličje.

Korina Džidić, aktualna najbolja sportašica grada Mostara u konkurenciji juniorki, prethodno je u 2023. nizala vrlo značajne uspjehe, a neki od njih su: juniorsko državno zlatno, kadetsko balkansko zlato, zlato sa Europskog kupa za juniore iz Skopja, brončano odličje sa Afričkog kupa iz Marocca, i mnogi drugi. Nakon perioda stanke zbog oporavka od povrede Korina je novim velikim rezultatom iz Italije  briljantno krenula u novu sezonu.

𝐊𝐨𝐫𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐞𝐫 𝐏𝐞𝐭𝐚𝐫 𝐙𝐚𝐝𝐫𝐨 naglasio je da je ovo samo kontinuitet velikih uspjeha Borsinih judaša koji su neprekidni u posljednjih 15 godina rada kluba.