DNEVNI MUZIKA

Dodatni sadržaji Mostar Summer Festa 2023: chillanje kao način života i kako više uživati u festu

Mostar Summer Fest je ušao u festivalski tjedan i na prste jedne ruke se broje dani do otvaranja festivalskih kapija. S festom je tradicionalno došlo ljeto, kad je potrebno usporiti, prikočiti, odmoriti.
Kad je potrebno naći vremena za predah, za sebe i za uživanje. Vremena za bijeg od obavezama opterećene svakodnevice. MSF-a je savršeno mjesto koje sadrži sve potrebne sastojke duhovne hrane: zrak, sunce i muziku. Uostalom, simbol MSF chillanja je ljenjivac. S razlogom.

Popratni sadržaj MSF-a

Spas od vreline, osvježenje i punjenje baterija između nastupa potraži u Žujinom pubu uz 20 različitih vrsta piva, a oni koji to vole kraće i slađe, mogu navratiti do ledeno hladne Jägermeister zone. Svratite i do Rakija cornera na domaću rakiju po svom ukusu ili do Red Bull Cocktail cornera na kojem ćeš pronaći viši nivo kombiniranja pića i podizanja raspoloženja.
Obavezno potraži i Jack Daniels Bar u kojem te osim prepoznatljivog okusa očekuje i zanimljivo VR putovanje i još mnogo interaktivnog sadržaja, igara i produžene zabave. U Sky corneru uz 360 Camera Booth stvori jedinstvenu uspomenu koja će ti mamiti osmijeh narednih 360 dana do idućeg festivala. Nakon otkačenog plesanja i pjevanja iz sveg glasa, a onda i chillanja, uzmi svoj energetski boost u Food corneru: tu su masivni burgeri, najukusnija BBQ ponuda i najslasnije palačinke, i budi spreman za prve redove omiljenih izvođača.

Cashless plaćanje

Mostar Summer Fest od ove godine donosi i beskontaktni sustav plaćanja. Plaćanje na festivalu bit će moguće isključivo festivalskom bezgotovinskom karticom. Festivalsku karticu na koju ćeš položiti željeni iznos moći ćeš preuzeti na za to predviđenim mjestima koja će biti jasno naznačena unutar festivalske zone. Festivalsku karticu za plaćanje koristiš sva tri dana festivala. U bilo kojem trenutku tijekom festivala karticu možeš dopuniti sa željenim iznosom, a nepotrošeni iznos refundirati na pultu za izdavanje kartica.

Povrat preostalih sredstava s festivalske bezgotovinske kartice izvršite tijekom festivala, jer naknadna refundacija neće biti moguća. Brzo, jednostavno i sigurno plaćanje festivalskom karticom omogućuje ti potpuni užitak na festivalu.
Za spektakularno jedanaesto izdanje Mostar Summer Festa od 29.6. do 1.7. pobrinut će se Bajaga i Instruktori, Let 3, Vojko V, Goran Bare i Majke, Urban & 4, Buč Kesidi, Helem nejse, Brkovi, Zoster, Krankšvester, Krešo Bengalka, Grše, Andra Kiddo i Pava.

Uštedi 34% kupovinom festivalske ulaznice do srijede 28.6.

U prodaji su festivalske ulaznice po cijeni od 59 KM i jednodnevne ulaznice po cijeni od 25 KM. Podsjećamo kako na dane festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, a cijena jednodnevnih ulaznica će biti 30 KM. Zato kupovinom svoje festivalske ulaznice štediš 34%. Kupuj pametno, jer ponuda važi samo do srijede 28.6.
Ulaznice pronađi na info pultu Mepas Malla u Mostaru, online putem sustava kupikartu.ba i drugim prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba širom BiH.