DNEVNI GASTRO Mostar

Fantastična druga večer street food festivala Moba

Da je Moba ljubav na prvi zalogaj i da će sasvim sigurno prijeći u tradiciju pokazala je i druga festivalska večer prvog street food festivala u Mostaru. Iz nasmijanih lica i sjajnog raspoloženja velikog broja domaćih i stranih gostiju moglo se vidjeti da je street food festival nedostajao Mostaru svih ovih godina. Hrana nas spaja, oko hrane se okupljamo.

Spoj prekrasnog festivalskog ambijenta, zvuci muzike koja pokreće i vrhunska tradinovativna kuhinja razlog su zašto je Moba trenutno omiljeno okupljalište svih druželjubaca.

Osim posjetitelja, oduševljenje organizacijom, lokacijom i ukupnim dojmom festivala izrazili su i izlagači koji svakog festivalskog dana vrijedno pripremaju svoje slasne specijalitete.

Tek dvije večeri su iza nas, a svima koji nas još nisu posjetili možemo obećati da će vikend biti još bolji. Za podizanje raspoloženja na još veći nivo čekaju vas tematske večeri zanimljivog DJ programa.

Gastro putovanje na platou iza Gimnazije Mostar traje do nedjelje 25.9. svaki dan od 18 sati do 1 sat poslije ponoći. Ulaz na sve dane festivala je slobodan.

Ponesite dobar apetit, a u dobrom društvu uz dobru hranu- trenuci za pamćenje su zagarantirani. Festival možete pratiti na službenim Facebook i Instagram kanalima festivala.

VEZANO

Očuvanje autohtonih BH sjemena – problem o kojem se nedovoljno razgovara

urednik

OKRŠAJ U FEJIĆEVOJ: Neredi u Mostaru pred gradski derbi (VIDEO)

urednik

Mostar zatrpan neriješenim ekološkim problemima

urednik