DNEVNI LOKALNO

Humanitarna akcija: Peteročlanoj obitelji iz Ljubuškog potrebna je i naša pomoć

Prije nekoliko dana objavili smo vijest kako je Ljubušanka Ana Tolj pokrenula akciju prikupljanja pomoći za svoje sugrađane. Akcija je urodila plodom te je dosad, kako je Tolj potvrdila za Dnevni list, za peteročlanu obitelj iz ljubuškog sela Miletina prikupljeno oko 20.000 kuna.

Novac su donirali građani i tvrtke, a očekuje se pomoć i od gradske te crkvene vlasti, o čemu će nas inicijatorica ove humanitarne akcije uskoro detaljnije obavijestiti.

Kako je Tolj istaknula na svom Facebook profilu, došla je na ideju da prikupi novac koji bi se upotrijebio za vanjsko i unutarnje uređenje kuće u kojoj žive, ali i za hranu i potrepštine.

Svi koji želite sudjelovati u ovoj akciji i donirati novac, možete to učiniti putem računa: HR4624070003207076372 (OTP banka), paypal [email protected] ili osobno donijeti novac u prostorije autosalona Premium Ljubuški kod kružnog toka na istočnom ulazu u grad.

„Cilj nam je obnoviti prostor u kojem trenutačno žive, a ako dobijemo veće novčane iznose izgradit ćemo im novi dom za stanovanje. Odazovite se i pomozite ovoj obitelji koja ima troje djece, od kojih jedno boluje od cerebralne paralize. Olakšajmo im svakodnevicu koja nije nimalo laka“, poručila je Tolj.

A. Marinović Musa