DNEVNI NOGOMET

Kodro: Velež mora početi pobjeđivati

Svaka utakmica ima svoju težinu, međutim vjerojatno u taboru Veleža nisu mogli očekivati da će već druga ovosezonska protiv Posušja imati baš takvu kakvu ima u ovom trenutku.

Međutim, u novonastalim okolnostima stvari su se posložile baš tako.

Težak raspored za Velež je baš bio težak pa je u pet utakmica ekipa uhvatila dva boda. Taj period od pet utakmica bez pobjede sigurno ne bi bio neugodan kao što je jeste da nije bilo oduzimanja bodova, kazne za predsjednika Hasića, suspenzije stadiona. A idući protivnik je ekipa koja je remizirala u posljednja tri prvenstvena kola i koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazala znatne oscilacije. Jer protiv Radnika je bod osvojen u posljednjim trenucima, baš kao što su dva ispuštena u finišu duela kontra Širokog Brijega.

– Izgubili smo u Tuzli, jesmo odigrali dobru utakmicu, ali nam to može biti slaba utjeha, rekao je pomoćnik u stožeru Feđe Dudića, Mustafa Kodro.

– Bodovi su najvažniji, zato je nekada možda i bolje odigrati slabije, a osvojiti bodove, ali sada to ne možemo promijeniti. Pred nama je novi protivnik, situacija je takva kakva jeste i sada moramo početi pobjeđivati, osvajati bodove. Sigurno nas čeka neugodan protivnik, već smo igrali jednu utakmicu protiv njih, ali sada je tu novi trener, vidjeli smo kako su izgledali protiv Širokog Brijega, dodao je Kodro.

Ono što je jasno, jeste da se u ekipu vraćaju Edo Vehabović i Tarik Isić, baš kao što je izvjesno da u nekom idućem periodu Dudić ne može računati na Samira Radovca koji je bio pokretačka snaga ove ekipe. Radovac je nakon susreta protiv Borca završio u bolnici zbog problema koji su prouzročeni velikim stresom i iscrpljenošću. Nalazi su odrađeni, ali će situacija biti jasnija tek u idućih desetak dana. F. I.

VEZANO

Velež danas kod Borca: Ozljede i dalje problem, ali…

urednik

PL: Velež najuvjerljiviji u zadnjem kolu godine

urednik

Velež: Dudićeva najveća briga, izostanak je Radovca i Radovića

urednik